reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
w piczku mater, mlody zasnal, ciekawe, na jak dlugo :wściekła/y:

ale powiem wam, ze cudownie mi obudzic sie, kiedy on jeszcze spi, wtulony we mnie, i patrzec na te malenka, kochana, zaspana buzie... (to tak na marginesie, nie chce do konca zycia spac z dzieckiem)

luckymama - ale ja wcale nie chce przejsc na butle!!! mam zamiar po prostu niemal zupelnie wykluczyc mleko z jadlospisu na dzien, w nocy cyc, a po pazdzierniku - tylko kasia i ew. raz rano mleko (no i ew. w nocy, jak sie nie nauczy ich przesypiac).
byc moze nawet bede dawac sztuczniaka, ale nie sadze, by w dzien musial dostac. ale na pewno nie przed pazdziernikiem. chyba ze raz na jakis czas, w ramach awarii..

swoja droga - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NATUSI OD FILIPKA I DLA CIOCI LUCKYMAMY ZE SWIETNYM GLOSEM :-)

Źle Ciebie zrozumiałam:sorry:. Myślałam że chcesz podawać mu mleko w butli zeby sie odciążyć:eek:
Prawda że śpiące dziecie najukochańsze:tak::-D
Dzięki za komplement o głosie:zawstydzona/y: Też brzmisz ciekawie. Rozmawiając z Tobą widziałam Twoje loki:rofl2::-p:-D

Kate jeszcze raz podziekuj swoejemu lubemy - super z niego chłop i pomogł mi na maksa a na pewno jeszcze skorzystam i jakby co bede nagabywac znajomych

nonek KU RWA!!!!!!!!!
zapomnialam o tym kocyku
fak
napisz mi adres i Ci przesle
skleroza nie boli

OK!!! Podziękuję mu na pewno...:tak:
nagabuj, nagabuj...:tak::tak::tak:
mogę ci wysłać jego wizytówki, bo oczywiście zapomniał...:-D
daj adres na PV, to ci wysle...

On jeszcze jest w Wa-wie do chyba niedzieli, wiec możesz ten kocyk mu jakoś podrzucić...
I zawioze Nonkowi w przyszłym tygodniu:-)

U mnie pakowanie Asi na obóz the end...

ide spac, bo jutro pobudka o 6:00:-D
Dobranocki...
Aha...
jeszcze takie okropnie słodkie, przypudrowane i ociekające lukrem życzonka..

NATALKO STO LAT !!!
LUCKY STO LAT !!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry