reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Miłka - no już sprawdzam.Współczuję.... moje gówienko też dziś obudziło sie dokładnie o 3.30 bo nie mogła oddychać. Kupiłam jej nasivin dla niemowląt. Nie można długo i często stosować ale REWELACJA. Spróbuj. Oczywiście po odetkaniu nosa nie było mowy o spaniu tylko łażenie po podłodze i tak do 5.30. heh.

pingwinek - huehue - fenkju, nawet zapominałam,ze moje dziecie od dziś półroczniak:-D:tak:. Acha - i na to święto cyc= wróg nr 1. Nawet na siłe nie moglam wepchać. Trochę mi smutno - ale nie będę walczyć. Żegnaj cycolenie, jestem 100% mama butelkowa - możecie mnie dyskryminowąć hehe:crazy:

To chyba jednak banan, jak podejrzewalam na poczatku. Pozbyla sie z organizu i jest git. Bedzie teraz juz tylko lepiej.
Masc majerankowa jest dobra np. na noc. Poza tym kup sobie pulmex baby. Jest naprawde super, dziala inhalujaco na nosek, lepiej jej bedzie oddychac.
Jak masz Marimer, Sterimar czy jakies inne to przed oczyszczaniem noska wez jej zaaplikuj. Lepiej i szybciej bedzie sie oczyszczac, a czesc nawet sama wyleci.
Maniana tez ma niedorobe, ale to ewidentnie zeby. Dziasla rozpulchnione, gryzie wszystko. Upierdliwa na maksa.

seta dla Natalki z cukierem puderem i lukierem
tort.gif

Najlepsze życzenia dla Natalki ! :tak::-)

Acha no i kolejna grudniówka w tym tygodniu obchodzi swoje urodzinki ;-) :
Luckymamo wszystkiego najlepszego ! :tak:

Kulka też obstawiam tego banana - dobrze , ze już OK.
Dita , Miłka słodkie życzonka zdrowia dla chorowitków ;-)
Nonek czekamy na zęby majerany :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry