reklama

mamusie grudniowe:)

Agaton, ja jeszcze nie napisalam, jaka fajna z ciebie laska :-D trzeba bylo tak tajniaczyc przez ten caly czas!?

susumali - jak wyzej ;-) do boju, lasencje!!

ja wrocilam z bobasem (wykapanym, jak zwykle, po ciotkach kuzwa), przed chwila sie obudzil i chce do mnie. ale puszczam pozytywke, biore, jak placze, uspokajam i dalej do wyrka... zobaczymy, komu siadnie psycha..
dajcie zyc, nie bede z nim spala, bo jest coraz gorzej!

luckymama - no wlasnie wcale z butelki nie pije, zadnych herbatek, soczkow - nic. sztucznego nigdy nie dalam. chociaz jak zostawiam po ciotkach mlodego, to moje mleko z butli spija. ale dawno nie testowalam...

kasia_z, lucky - no to nie jest tak, ze ja nagle mam skonczyc karmic. mam czas do polowy pazdziernika (wtedy wyjade na dwa tyg.). ale chce juz niedlugo wyeliminowac dzienne karmienie - rano i wieczorem, ew. w nocy - maks. a potem coraz mniej.

on chyba chce sie nachapac tymi cyckami, skoro teraz mniej go karmie.. stad to pragnienie bliskosci..

w ogole peniam teraz przed tymi koncertami - mam nadzieje, ze nie da cioci popalic, bo kto z nim pozniej zostanie..?

reklama
halo
kawa.gif
Milutek darł się wczoraj 3 godziny od 1:00 do 4:00 i wstała o 6:00. Spala miedzy nami na foteliku samochodowym spieta szelkami bo wtedy była w miarę cicho...

a ja jako Matka Polka Alkoholiczka z żalu że moje cyce się w nic nie mieszczą wyje.bałam całe wino wieczorem
allcoholic.gif

Ditka właśnie siedze nad Twoim CV

milka, moja wyla jak miala nos zatkany i budzila sie bo jej bylo duszno i chcialo sie pic.
i tez spala z nami:nerd:
najlepiej chyba wtedy wkroplic soli fizjologicznej, dac herbatki i polozyc na boku.

sto lat dla kolejnego, niebieskookiego polroczniaka!!!!!!! NATALKI
65zmg46.gif

moja Mercunia dostaje cycunia tylko po kapieli i w nocy. jak sie kapiel konczy juz z otwarta paszcza jest i sie nie moze doczekac, a potem siedzi przy cycu godzine i sie rozkoszuje.....a kiedys jej powiedzialam ze "jeszcze zateskni" no i wyszlo na moje :-D

Nieistotna tylko chwlke z zaskoczenia. Takie przeklowanie pistoletem nie daje efektow paprania. Uszy sa blade i ogolnie takie jak zawsze.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry