reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja sie wlasnie 15 min temu obudzilam. Ta pogoda mnie rozwala. Ciagle jestem spiaca.

Roni niestety tak z fachowcami jest. Trzebabylo od razu wyrzucic ich za drzwi, powiedziec, ze maja wrocic z takimi jakie zamawialas. Pojechac do firmy i opierd olic jak swiety michal diabla. Wszystkie ustalenia miec na pismie. Zeby jakby co miec podkladke. Co to znaczy, ze nie ich wina??? A czyja ? Chyba Twoja, ze ich wybralas.

Ja tez po wizycie w banku mam dosc. To normalnie inny gatunek ludzi. Wykastrowalabym wszystkich.

A, jeszcze raz dziekujemy za zyczenia. Bylo nam bardzo milo:-)
A dzis wybieramy sie na opoznieny bilans. Zobaczymy ile to Maniana przybrala na wadze.

Ja juz sie zastanawialam gdzie ona sie podziewa.
Kup se fatalaszki, kup. Teraz tyle wyprzedazy. Ja sobie wczoraj kupilam spodnie i pasek. Przyjechalam do domu i patrze, a tam w spodniach caly czas ta klamra na magnez niby na bramki przypieta. I chu j. Nie moglam ich od razu zalozyc. Na szczescie macieja popludniu sie rozprawil z nia. Przynajmniej wie juz jak to gowienko jest zbudowane od srodka:-).

ja sie nie wypowiadam o fachowcach
to jest jakis podgatunek troli czy cos
ja pie rdole
idz i zrob kulturalna rozpierdowe
a jak nie to postrasz ze podasz do ochrony konsumenta

nienawidze takich **** kow
i jeszcze ta ich pewnosc siebie i buta, no ja pierdole

sory kate ale to sie nie tyczy Twojego meza, co do niego to chyba jedyny facet ktory wie co robi

Roni - trzymam kciuki za aferę.:tak:

Ja wczoraj zapomniałam wspomnieć że byliśmy na szczepieniu, dwa kłucia (żółtaczka i HiB), młoda się spłakała, a najlepszą podkówkę robiła na widok pielęgniarki.
Waży 8160, wsio ok.

Boze jak se pomysle ze to wszystko przede mna to az mnie trzesie, my mamy odbior dopiero w pazdzieniku 2008, ciekawa jestem kiedy bedzie rzeczywiscie :confused: kuchnie zrobi nam J kuzyn a wszelkie plytkarsko podlogowe sprawy Władziu najlepszy na swiecie specjalista w tej sprawie :tak:zobaczymy jak nam pojdzie, w sumie to juz sie nie moge doczekac urzadzania;-) a jak przyjdzie co do czego to pewnie mnie to do szalu doprowadzi:eek:

reklama
Nawet mi nie mowcie, ja mam jazdy k urwa z bankiem. Normalnie boje sie, ze przez bank baba co nam sprzedaje wkurzy sie, nie podpisze aktu i jeszcze bedziemy musieli jej zaplacic kare. I ch uj, nie bedzie domu, nie bedzie kasy. Wszystko przez urzedasow. Normalnie masakra.
Ekipy juz czesciowo mamy nagrane, ale wszystko w lesie. Mam powoli dosc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry