reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Z Wawy na 100%

przenoszę temat samobójców.....
Mój brat cioteczny w styczniu się zabił....
Studiował weterynarię, budował klinikę dla zwierząt w miejscowości pod Lublinem obok pięknego domu.Przyłapał żonę na zdradzie... nie był bez winy - on ją kochał wręcz toksycznie - do tego stopnia,że nie wolno jej było nic- łącznie z pracą, bił ją z miłości....
I dlatego chyba znalazła sobie kogoś, kto jej nie bił...
Wstrzyknął sobie jakiś lek. Znalazła go jego córka. nie dało się go odratować.

Przez 10 lat mieszkałam w Lublinie - właśnie razem z Jackiem w dużym domu wielorodzinnym. Znałam go dobrze, a jeszcze lepiej jego siostrę z którą do tej pory łączy mnie przyjaźń. Nawet w sobotę przyjeżdża na imprezkę. Chyba dopiero teraz zaczyna do mnie docierać, co się stało....

Więc odpowiem Wam tutaj żeby tam nie zaśmiecać!!!!!!!!!
Odpowiedz brzmi nie wiem-byłam wtedy jeszcze dzieckiem-miałam wtedy13 lat. Historia jest długa bo moja mama ma 2 dzieci z poprzedniego małżeństwa Sylwka i Krzyska(nie żyje) jej był Mąż to skur...wysyn jak huj..a spotkam to mu wpierdol...e- Bóg mi świadkiem!!!!!!!! Krzysiek po rozwodzie został z ojcem a Sylwek z mama! wiem tylko tylę że przed samob.zostawiła go jakaś kobieta i stracił mieszkanie.Miał się wyprowadzić do Ojca.dzień przed przeprowadzką gdy mieszkanie było już puste(meble przewiózł do O.) powiesił się na klamce.

ku..rwa pierd..lone życie!!!!! Czemu n nie przyszedł do mamy-u nas zawsze było miejsce w domu dla niego!!!!!!!!!!

musze se popłakac.........

skoro temat samobójst to jakieś 3 tyg temu moja dalsza sąsiadka też się powiesiła na klamce od balkonu na chustce wnuczki!!!!!!!! znalazła ją córka i starszny wnuk.
Zrobiła to temu bo toneła w długach-komornik jej siedział na domie-chciał wszystko zabrać!!!!!chodziła od domu do domu i pożyczała kase!!!! Jednych spłacała a o drugich pożyczala!!!! Biedna kobieta!!!!!

Kate Dita: Was nigdy za duzo wiec spox. Na Sylwka czy na ferie bez Sylwka jak Wam pasi. Postaram sie delikatnie wypytac naszych kiedy sie ulatniaja i na ile. Super ze chcecie wpasc do nas, bedzie biba kazdego dnia :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry