reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hehe ja wlasnie tez z bb wrocilam:cool2:
podwojnie slodko zmeczona bo jeszcze wczesniej z 20 kilometrow na rowerku zrobilam:tak:to lubie tylko dlaczego tak trudno sie do tego zabrac:confused2:
sugar opowiadaj co tam u Ciebie i gdzie jedziesz dalej:-)

ja relaksik
od soboty bedzie 36 stopni hehe
wybieramy sie jutro na kreuzberg i i chcemy tez na sztuczna wyspe gdzie sa szalenstwa wodne i masaze no i pojdziemy tez do zoo obejrzec oslawionego niedzwiadka knuta

pod palmy jedziemy w sierpniu
a next sat wesele majne szwester w polandii

Spoko. Będzie dobrze. Pozytywne nastawienie pecha odgoni;-):tak:

Sugar - baw się dobrze. Należy ci się;-):tak:
Kate, pingwinek - no ja się już napaliłam na ten Paris:tak: Nawet już w moim biurze kazałam koleżankom szukać lotów (rejsowych), hehe - już wszyscy wiedza,ze mam super koleżankę w Paryżu:tak:

Ale naprawdę wszystkie jesteście o niebo fajniejsze od moich dotychczasowych ,,przyjaciół". Ja myślę,że dlatego,ze w necie, tu na forum nie ma zakłamania. Piszemy to co w sercu (albo na wątrobie,hehe) i znamy sie od wewnątrz. no nie?;-):tak:

Posypano cukrem pudrem,hehe.

Dita pameitaj, ze znamy sie rowniez z reala. Poprostu jestesmy debesciary i juz.
Maniana przestawia mi chalupe do gory npgami a jak musze opanowac balgan, bo jutro mam gosci:-).

reklama
Ja zaraz jade do lekarza z Majerana. Nie podoba mi sie ta ranka co sobie zrobila jak sie walnela buzia w stopien. Lepiej niech sprawdza co sie moze dziac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry