reklama

mamusie grudniowe:)

U mnie też dwie :cool2:
Kasia życzę lekkiego porodu koleżance - koniecznie daj znać jak bedzie po wszystkim :tak:
Kasu 3mam kciuki!

Ja umieram! Czuje się coraz gorzej i mam coraz mniej siły - temp. wcale nie spada - a nic nie moge wziąć , bo jestem uczulona na wszystko co przeciwbólowe , przeciwgorączkowe , przeiwzapalne - wzięłam sobie wypiłam troche tego nurofenu dla dzieci i dupa - mam tak spuchnięte oczy i usta , ze wyglądam jak bokser po intensywnej walce :dry:

reklama
jeszcze jeden taki dzien z malym i ide do psychiatryka

Kasia trzymam za kolezanke kciuki
jak se przypomne swoje 7cm heehhe sie działo

boze no fakt sugar to ty znow niebawem rodzisz, ja pierdziu :-D

tv mi padl
mam sieczke z glowy

anita wspolczuje

Anita a wapno i wit C i rutinoskorbin?
Tulę mocno. Czosnek, syropek z cebuli mleko z miodem i takie różne
Jakbyś była tu to bym Ci bańki postawiła - super działa:tak:

Nieistotna uspokój sie na siłę:-D, bo sama padniesz

Sugar nie moge się dodzwonić :szok:

Lucky dobrze , ze mi przypomniałaś o tych bańkach - babcia już sprowadzi jakąś koleżankę i bede miała bańki :-):tak:

luckymama ja dzis jestem spokojna tylko nie wiem za jakie grzechy mam takie dziecko :-D
z rak na sekunde nie zejdzie i na rekach tez wyje
syrena od rana do nocy
oszalec w sekunde mozna

reklama
mi banki kojarza sie z magicznym obrzadkiem, np. wyganianiem zlego.. nie chodzi mi o efekt, a o atmosfere :-)
mialam kilka razy stawiane, zawsze z taka czcia i lekiem do tego podchodzilam.. para, kolezanki babci w asyscie..
fajne wspomnienia

anitko - biedaku, ja bez przeciwbolowych w chorobie... dramat! i jeszcze opieka nad dzieckiem.. dobrze, ze juz jest maz z toba, sie nim zajmie.. wrocil w odpowiednim czasie!

sugar - teraz bedzie z gorki :-D
sama miedzy innymi tez dlatego chce miec drugie dziecko szybko :-) (byc moze juz od wrzesnia starania, hyhyhy) zeby bylo latwiej ;-)

o centymetrach sie nie wypowiadam, u mnie kazdy jeden byl wymasowany :sick:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry