reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Uwaga forumowiczki z Łodzi i okolic!
Poznajmy się! Zapraszamy na mini - zlot!
Organizujemy spotkanie Fanek Babyboom w Łodzi. Spotkanie rozpocznie się 0 11:00 dnia 2go września (sobota). Ustalone są dwa miejsca: W przypadku ładnej pogody - Park Poniatowskiego (ten u zbiegu al. Mickiewicza i ul. Żeromskiego) w alei głównej na środku przy okrągłym klombie. W przypadku pogody niesprzyjającej - Manufaktura przy sali zabaw dla dzieci. Ostateczne miejsce ustalimy w sobotę przed spotkaniem na wątku "Mamusie z Łodzi" w dziale " To my:-)". Podaję link: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/board,32.0.html
Na wątku będziemy przed spotkaniem około godziny 9tej i wtedy ustalimy na bierząco. Chętne mamusie i przyszłe mamusie zapraszam już teraz na wątek. Zgłaszajcie się a będziemy wiedziały ile nas będzie. W razie pytań piszcie na wątku, do mnie na PW lub na gg - numer w podpisie.
Pozdrawiamy!
P.S. Wybaczcie, ze tak nie na temat ale nowym wątkiem nie chcemy działu zaśmiecać! ;D

sugarspunsister pisze:
podobno kobiety szczesliwe, zaradne o cechach dominujacych czesciej rodza synow ;)
buziaki

Też to czytałam! Kiedyś po wojnach, kiedy mężowie wracali do domów, kobiety rodziły im synów aż 40% więcej! A to dlatego, że natura sama dba o podtrzymanie gatunku ;), kobiety samodzielne, same (bo oni na wojnie) musiały radzić sobie jak najlepiej, psychika wzmocniła samodzielność i małych chłopców przybywało... :laugh:

Dziewczęta moje kochane, wczoraj odwiedziłam moją znajomą położną, przez dziwne samopoczucie. Powiedziałam jej o objawach, zbadała mnie, osłuchała bicie serduszka dzidzi, moje ciśnienie 88/42 (po 1 kawie :-[) i stwierdziła, że w tempie expresowym skraca mi się szyjka (tak samo było z Luckim, od 5 miesiąca była tylko 2cm i miałam urodzić go w siódmym miesiącu :)). Stałe zlecenie nospa 3/1 i odpoczywać. Upławy po cytologii I/IIgr (! - jeszcze takiego wyniku nie miałam zawsze najwyżej II :D) także o to sie juz nie martwię. Teraz odpoczywać!!!

Nieistotna nie martw się wielkością dzidzi, niech rośnie jak chce, a dieta Dity wysokobiałkowa - polecana bardzo, i kobito zmuś się jedz wiecej mięcha - źródło łatwo przyswajalnego żelaza, też się przyda ;) :)
No i witaminki oczywiście. :-*

Atol STO LAT dla Hanutka :angel:

Sa_raa Kajtuś jest pięknym imieniem! Może jednak uda Ci się rzekonać T. mozesz nazywać dzidziula Kajtuśiem, opowiadając, że Kajtuś to czy Kajtuś tamto... Osłucha się i zaakceptuje Kajtusia. Kajtki to fajne chłopaki. Mój T. w taki sposób polubił i Leosia i Malwinkę ;) ;D ;D

Pozdrowionka dla wszystkich.

STO lat dla Hanutka

Luckymama musze coś wykombinować a jak nie Kajtuś to Olivierek chyba będzie :D Dbaj o siebie, zebyś nam tu czasem falus startu nie zrobiła z Leosiem :P

Miłka kobitko napedzasz coraz większego stracha odezwji się wkońcu !!!

Nieistotna teraz 2 cm, ale jest miękka i nie wiem jak dalej. Ale spokojnie z 1 cm chodziłam z Liluchem juz od 6,5 miesiąca :), także teraz sie nie martwię i Ty też broń boże się nie denerwuj :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry