Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kicia m się upiera na Nikodema a ja bym Kajtusia chciała ale nie zrobie dziecku krzywdy bo będą go wyzywać myślałam jeszcze o Julku i Olivierze a jak macie jakieś propozycje to proszę bardzo jestem otwarta
Hehe.. nie ma jak to syneczek 8) a córcia będzie później, żęby starszy brat się o siostrunie troszczył i bronił kiedy trzeba Mój bardzo chciał córunie znowu ale ja usłyszał dzisiaj, żę będzie miał synusia to był bardzooooo szczęśliwy kicia a wy jak swojego malucha nazwiecie ???
mi tez sie Nikodem bardzo podoba.
a Kajtus to zdrobnienie od jakiego imienia bo nawet nie wiem?
u nas mial byc Konrad, mojemu m bardzo sie podoba ale wlasnie sie dowiedzielismy, ze kuzynki syn tak ma i jeszcze innego kuzyna tez : takze raczej odpada. mi wpadlo w ucho ostatnio jedno imie ale musze jeszcze sie go "nasluchac" czy to TO
to bardzo ladne imie KAJETAN!! czemu maja mu dokuczac? zreszta dzieci sa takie zdolne, ze jak beda chcialy komus dokuczyc to na kazdego cos "znajda" :laugh:
mi podoba sie OLAF
magister Olaf, dla kolegow Olo, mamusi synus Olafus, Olafek hehe
to wlasnie moj typ ;D
a ja dalej nie wiem, kto mnie kopie... Znaczy wiem - w mojej rodzinie chłopcy się nie zdarzają ale i tak nie mogę doczekać się usg, na którym wrescie sie dowiem i będę się mogła zwracać do brzuszka po imieniu...