reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
sugar hahaha... to CI się udało :D

Kicia m się upiera na Nikodema :( a ja bym Kajtusia chciała ale nie zrobie dziecku krzywdy bo będą go wyzywać :( myślałam jeszcze o Julku i Olivierze a jak macie jakieś propozycje to proszę bardzo jestem otwarta :)

Hehe.. nie ma jak to syneczek 8) a córcia będzie później, żęby starszy brat się o siostrunie troszczył i bronił kiedy trzeba :D Mój bardzo chciał córunie znowu ale ja usłyszał dzisiaj, żę będzie miał synusia to był bardzooooo szczęśliwy :D kicia a wy jak swojego malucha nazwiecie ???

mi tez sie Nikodem bardzo podoba.
a Kajtus to zdrobnienie od jakiego imienia bo nawet nie wiem?
u nas mial byc Konrad, mojemu m bardzo sie podoba ale wlasnie sie dowiedzielismy, ze kuzynki syn tak ma i jeszcze innego kuzyna tez  ::) takze raczej odpada. mi wpadlo w ucho ostatnio jedno imie ale musze jeszcze sie go "nasluchac" czy to TO ;)

to bardzo ladne imie KAJETAN!! czemu maja mu dokuczac? zreszta dzieci sa takie zdolne, ze jak beda chcialy komus dokuczyc to na kazdego cos "znajda"  :laugh:

mi podoba sie OLAF
magister Olaf, dla kolegow Olo, mamusi synus Olafus, Olafek hehe :)
to wlasnie moj typ  ;D

a ja dalej nie wiem, kto mnie kopie... Znaczy wiem - w mojej rodzinie chłopcy się nie zdarzają:) ale i tak nie mogę doczekać się usg, na którym wrescie sie dowiem i będę się mogła zwracać do brzuszka po imieniu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry