Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja się czuję średnio, połaziłam po mieście i miałam straszne bóle ciągnące w dół brzucha + kłucie.
Położyłam się, to przeszło... ciężko mi się oddycha przy takiej pogodzie /deszcz, chłodniej/ i mam ciśnienie 111/60!!!
i odczuwam bóle kręgosłupa w dole...
Ale dzidzia bryka niesamowicie - i to jest super :laugh:
nieistotna, nie martw się. Mam koleżankę, ktora identyczny problem miała - dzidziuś miał opóźnienie. Poszła na tydzień do szpitala, potem ją wypuścili, musiała przejść na dietę wysokobiałkową i dzidziuś rośnie. Stwierdzili,że to po prostu niedożywienie mamy (koleżanka faktycznie waży z 50 kilo...) Teraz już nie ma żadnej różnicy między tygodniami, a lada dzień rodzi. Będzie dobrze.
Dita milo mi sie czytalo Twoje pocieszenie niech mi robia jakokolwiek diete byleby skutkowalo
chociaz niedozywiona sie nie czuje bo w ciazy przybylo mi juz 7kg no ale w sumie malo miesa jem
no coz zobaczymy jak to bedzie