reklama

mamusie grudniowe:)

tak, mysle ze te ruchy dzidzi sa super chociaz wczoraj (a wlasciwie dzisiaj) nie moglam przez nie spac...najpierw przez godzine szukalam sobie wygodnej pozycji do snu a jak juz znalazlam to Bobik zaczal mi w brzuchu podskakiwac i nie moglam w ogole usnac.... a dzis w pracy oczy podkrazone jak nie wiem co....

reklama
Nieistotna cieszymy sie razem z Toba! nareszcie dobrze trafilas!

ja nie czuje takich mocnych ruchow :( moja dzidzia jest chyba troszke leniwa. czuje maluszka codziennie ale najczesciej wieczorem i nie tak dlugo, kolo 30 min.
myslicie, ze to normalne czy raczj powinnam to zglosic lekarzowi?

Hej babeczki wlasnie bylam robic krzywa cukrową i tym razem nie bylo zle... za pierwszym razem bylo gorzej.. takze nie bojcie sie :)
o 13 lece na prywatne usg

Kicia nie martw sie moja dzidzia tez ma teraz leniwy okres :)

moj maly kopacz, jak juz wiecie, strasznie ruchliwy, ale odkad biore relanium, to jakby mu sil zbraklo... az mi zal.. czuje tylko takie "plumniecia" delikatne gdzieniegdzie i dosc rzadko... no ale skoro jego mama zamula, to on tez w koncu, co nie?...

ja po wczorajszej wizycie
wszystko cacy i ladnie
nudna ze mnie pacjentka
dostalam tylko jedna tabl clotrimazolum bo jakies mialam bakteri czy cos
poza tym mlody fika jak najety i jest smiesznie ;)

no wróciłam

W mojm brzuszku siedzi ZDROWIUTKI, śliniuczniutki SYNUŚ :D Strasznie się ciesze :D usg genetyczne nie wykazało żadnych nieprawidłowości :D poprostu cud :D dzidziul jest o tydzień o 4 dni większy niż wynika z okresu ale ja tam się nie przejmuje :D ok 30 tyg mam jeszcze raz powtórzyć dla pewności ale raczej nic nie pwinno się dziać z serduszkiem już :D niestety nie mam ani zdjęcia ani filmiku :(

niedługo ogłosze chyba konkurs na imię bo już sama nie wiem jak dać :P

sa_raa gartuluje synusia :)

u mnie zle, bylam na prywatnym usg , maluszek ma coraz wieksze zaleglosci w rosnieciu.. wczesniej mial opoznienia 10 dni, teraz juz 2tyg.. za 2tyg ide na kontrole jezeli zaleglosc jeszcze sie powiekszy dostane skierowanie na usg 3d

gdyby zaleglosc byla stala to nie byloby problemu, a skoro sie powieksza to zly znak..
chociaz synus wyglada na zdrowego.. :)

Nieistotna będzie dobrze napewno :) Synuś będzie śliczniutki i zdrowiutki :D

Miłeczka odezwji się bo się martwić zaczynam :(

luckymama a co u Ciebie ??? też byś mogła cos napisać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry