reklama

mamusie grudniowe:)

moj budzi sie raz i kweka chwile ale potem zasypia samoistnie, ale rano dostaje flaszke
bidula zeby bola bo jego najwiekszym przyjacielem jest teraz bulka sucha
mozliwe tez ze dlatego ze spie z nim w pokoju u rodzicow dlatego slysze jak kweknie
wiec planuje go gdzies przeflancowac
nie ma na szczescie opcji mama i mama
wiec luz
sa babcie, ciocie etc
ale tuli sie jak maly misio

my bylismy u lekarza
dziewczynka jak sie patrzy
co prawda bylismy w innym gabinecie ale tez bylo spoko
wczesniejszy lekarz niestety pojechal na urlop
tutaj pokazywal buzie w 3d glownie i mierzyl jak najety wszystko w 2d
mala wszystko slicznie i pieknie i dziewczyna jak malina

zastanawiamy sie i moze jeszcze sobie strzelimy jedno 4d jak wroci lekarz tamtem z urlopu
jak powiedzial szymon : tamten robil szoł a ten bardziej lekarzowaty byl hehe

zdjecia mam ale nie mam skanera
ewntualnie sprobuje screenszoty zrobic z dvd czy cus

poki co robie baklazana z pomidorami;-)

reklama
wszystkiego naj dla Dawida

sugar to super ze ok, ale foty dawaj

kurcze a Helen ma juz miesiac mega wysypke, tzn. takie suche plamy, na poczatku jakos zaczelo jej znikac, a teraz ma coraz wiecej (nawet woda z pierogow nie pomogla:-p) i ide z nia we wtorek do dermatologa, martwi mnie to bo juz od miesiaca nic nowego do zarica nie dostala bo czekam i czekam ze jej przejdzie i nic

Hania ma teraz faze na shreka, nie wiem czy pisalam

dzis oglada juz trzeci raz i taka smieszna jest bo powtarza np. osiol wypil eliksir i mowi "jakos nie czuje roznicy",a ona "osiol nie czuje roznicy" i tak przezywa, sikam normalnie

atol - buahahhaha:-D:-D
kulka - no cóż, może daj jej coś przeciwbólowego? ja się nie cykam -
moja już dwa razy dostala - przedwczoraj o 4 rano jak darła paszczę ,a wczoraj jak zaczęła jęczeć jeszcze ok 22, to przez sen wstrzyknęłam nurofen. Spała do rana.:tak:

sugar
-no weź coś wykombinuj, wklej te zdjęcia niuni, bosz, już sobie wyobrażam przyszłą królową wybiegów, no po takiej mamie....;-):tak:

reklama
ciekawe co u nas mysla, jak Hanka sie drze, Helen placze,a ja klne:-p

wiecie co chyba Helen jest uczulona na mleko, normlanie zwatpie jak sie okaze ze tak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry