reklama

mamusie grudniowe:)

:-p:-p:-p
Twoja Julka z anemią to jest poza konkursem :cool2:

Mój za to przeciwnie... jak to określił D. jakby się kąpał w śmietanie, to by naubijał na masło. Normalnie mega aktywny i ruchliwy. I gada non stoper.

Byliśmy na szczepieniu, wszystko git, rozwija się prawidłowo, nawet niektóre odruchy ponad normę. Ciemne kupy mogą być, dopóki nie ma krwi i śluzu to jest ok.
Zmniejszyliśmy dawkę D3 do 1 kropelki.

reklama
a ja w ogole nie daje vit d3, mialam dawac po jednej kropli, ale potem jak sie duzo slonca zrobilo to olalam

mielismy byc dzis u dermatologa, wiec przychodze do rejestracji i co?

pani doktor chora, nikt mnie nie zawiadomil, wkurzylam sie na maxa

mam to w dupie, ide 21 sierpnia na szczepienie to sie z pediatra skonsultuje

co za syf

Hania spi, Helen spi, ja tez sie wyspalam

tylko ze u mnie nie ma mowy o spaniu cala noc, obudza sie i bedzie problem z usypianiem, ale co tam, wazne ze jest spokoj:-D

Hanka wyrosla z butow, 3-4 miesiace i juz placze ze nogi ja bola, musielismy na gwalt leciec i buty jej kupowac:no:

alescie naprodukowaly
wstyd, wstyd, wstyd!

lucky
- no spoko :-) moj nigdy nie choruje (juz szukam kawalka drewna niemalowanego do odpukania), to nie mam klopotu :-) i przekladam na kiedy mi pasuje.

ale ja w koncu tez nie jade do zoo. kocham zoo, ale nie w taka pogode. dzisiaj na zmiane swiecilo slonce i makabrycznie lalo. nie bede sie narazac, tym bardziej, ze chcialabym, bysmy wszyscy byli zdrowi na piatek (wyjazd).

i na czwartkowe spotkanie pewnie tez nie uda mi sie przyjsc :-( a tak chcialam sie z wami zobaczyc. kuzwa.

a tak w ogole, gwoli sluzby zdrowia, heehehe

dzisiaj dopiero wyrobilam malemu pierwsza ksiazeczke!!! hehehehehehehehe...
chodzilam na swoja. ale pewnie gdyby nie to, ze bralam platne szczepionki, nie chcieliby mnie przyjac :-D normalnie za daleko mi do wejherowa, dramat!

i bylam w szoku, ze na miejscu dostalam!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry