reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No to się ciesze , ze nie jestem sama - zaczynałam sie martwić ;-) niby wiem ,ze póki karmię nie musze wcale mieć @ , ale większość moich karmiących koleżanek już dawno dostały . Nie to , ze nie mogę się doczekać - wcale nie tęsknie :no:;-):-D

Sugar mala sliczna i na pewno bedzie do Cibie podobna
Roni bardzo sie ciesze ze jestes szczesliwa,fajna fota szczesliwego Jasia
Maja sto lat stara dupo! :-)
sto lat dla Asi!
Ja tez bez okresu,chociaznie nie karmie juz 1,5miecha:szok:,biore pigoly,no ale gin w czerwcu ogladal mnie i powiedzial ze jajniki zaczynaja pracowac i jak zaczne karmienie tylko nocne to @ wroci na 100% a tu cisza. W pazdzierniku bede w PL i chce wsadzic mirene wiec musze chyba jak najszybciej pigoly odstawic aby ta cholerna @ wrocila.

helo lascencje :-) pogoda super az chce sie zyc :tak::tak:
Maju sto latek kobietko :-)
Roni super zdjęcie Jasia :tak:
U mnie tez @ brak i dobrze :-D:-D to chyba w nagrode za poług taki długi :-D:-D
Suger Maleńka śliczności :tak::tak:

Sugar, malenka jest boska, jakie juz wyrazne zdjecia. takie czule milusie malenstwo.
Maju sto lat;-)
i Buzka dla Asi tez.

Roni , Jasiu wesoly skoczek. drugi Malysz nono. i fajnie ze tatko tak jest kochany. szczesliwa rodzina to szczesliwy synek co widac.
a i wklej jakies zdjecia potem z domku. niech wam sie dobrze mieszka.

a ja @ dostalam juz dawno. mimo ze karmie. i mimo ze dlugo oprocz cyca nie dostawal nic dodatkowo.
taki moj urok. ale mam jak przed ciaza. co 26 dni i tylko 3 dni. nie jest zle.
jestem juz po cytologii, bo mnie tu namawiali i wsio ok.

i fajnie ze mamy juz druga na 100 % ciezarowke w grudniowkach.
same dobre wiadomosci.

i pogoda u mnie super.
i budowac juz mi zero zaczeli.
lubie wrzesien......:rofl2:

Dzieki dziewczyny.:-)
Kofane jestescie:tak:;-)

A ja siedze z kumpela i saczymy likierek mietowy. Mniammmmmmmmm.
Ale chyba cos ciezszego trzeba bedzie zaczac.
M kupil mi sliczna bielizne ale niestety moje cycole sie w nia nie zmiescily wiec trzeba wymienic.Taki kroj.

Sugar patrzylas ten pokrowiec bo aukcje mi sie niedlugo konczy.

CUDNEGO WSZYSTKIEGO DLA MAI!!!!!!!!!
zaraz pisze priv o szmatkach :-)

kasu, roni, asiu
- dzieki :-) kochane!

roni
- super, ze tak jestescie szczesliwi... nie ma jak hepi rodzinka! i mieszkanie tuz tuz.. super..! to zdjecie z nowego mieszkanka juz? kiedy przeprowadzka?
moze jakis meeting wczesniej?? bo jak sie do pruszcza wyniesiecie to tyle sie zobaczymy :-)

co ze spotkaniem z atol???? ladna pogoda! laski, szybko decydujmy sie!!! ja od 14 robie przy festiwalu i nie wiem, jak z czasem..
proponuje.. sobote? 12? w sopocie?

kasu
- strasznie sie ciesze, ze wyjazd tuz tuz! i nie zawracaj sobie glowy niepotrzebnymi myslami... tu odetchniesz i spojrzysz na wszystko trzezwiejszym okiem. ciesze sie, naprawde :-)

asiu
- zero buduja? co to znaczy??

w ogole nie wiem, co jeszcze napisac, cala reszte zapomnialam...

reklama
przepraszam,że ja tak ni w pi zde ni w oko (jedno z moich ulubionych powiedzeń zapożyczonych od Roni;-):-p)
ale Roni - czy wy jeszcze się gdzieś chcecie wybrać czy już nie?
Bo teraz są zajefajne ceny i terminy i w ogóle to jest super czas na ciepłe kraje...
hmmm?;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry