reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
e, za pozno ;-)
ale jak sie ma na ostre to tez na dziewuszke, czy nie? ;-)

witam sie z ranka :-) zaraz bede sie pilnie uczyc.. dzis mam zaliczenie, a wczoraj olalam sprawe.

buziam!

ps u nas tragiczna noc... jedna z najgorszych ostatnio. mlody co chwile budzil sie z placzem, mimo, ze znowu spal z nami. nie pomagal zel, paracetamol. sama juz nie wiem, czy to chodzi o zeby. ma niby jakies tam zmiany w buzce, ale nie jakies drastyczne.. ech...

U nas tragedia noc:-( mały 40 stopni goraczki wrzask płacz i brak snu usną około 5 na godzinke potem znowu jęczał i stekał :szok::szok: mam zapałki w oczach
Panadol, zel na zeby nic nie pomogło dzisiaj znowu goraczka :confused:

Nieistotna normalnie az mi sie jesc zachcialo. Dziekuje:-)

Aenye zapraszam na nachosy do siebie. Wlasnei zbieram ze stolu bo moj M tez nachosowy i chyba z piec rodzajow wczoraj przyniosl. Hot salsa deep tez jest:tak:.
Ja za nachosami nie przepadam.

A pikantne ...jasne ze na dziewczynke. Moja fasolka na hot chilli wykielkowala:tak:

Kamila biedactwo z Twojego maluszka. Buziam

podejrzewam zabki :confused: dziwne bo ta połowa paszczeki co juz wyroisła to bez zadnych oznak bólu i innych tym podobnych. pisac mi tu szybko co kupic zebu mu troche ulzyło bo nocy nie przezyje juz dzisiaj :szok::szok:

ja przy Ignacym jadlam czipsy i hinduskie zarcie, o slodkim moglam zapomniec
a teraz milam mega jazde na czekolady, lody i inne slodkosci ( jak zobaczylam ten tort to zaraz ide do cukierni hehe)

mimo iz za bardzo nie wierze w te smakowe sprawy to u mnie sie sprawdzilo :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry