Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Roni Avantar cudnyyy Dita posyłam Ci mega kopa w dup e co byś się wreszcie za szukanie roboty zabrała a nie ciągle tu miauczała (nomalnie rymy częstochowskie;-)) Nieistotna cieszę się, że młody przybiera Sara i jak z mężem jakiś pakt wypracowany ??? Lucky ściskam Kasu może pifko w piąteczek ???
Miłka - hehe, a jak wreszcie jesteś to szybko dawaj przepis na zupe z dyni co go kiedyś dawałaś i nie moge go znaleźć, bo dynie mam ogromne i głodna jestem też;-)
Ide do lekarza jutro, bo jutro przyjmuje mój lekarz;-)
Roniak- trzymam kciuki za potomstwo;-)
Wiesz - to bardzo dobrze,ze was przypiliło z przeniesieniem - na własnym przykładzie wiem, że to najlepszy sposób na decyzję o przeprowadzce i na własne mieszkanko;-) Co nie dokończycie teraz - to dokończycie już na miejscu i nawet o wiele sprawniej wam to pójdzie, bo właśnie na miejscu;-)
Keszu i my nie mamy...
Właśnie ostatnim ratunkiem jest nietknięta karta kredytowa... Chyba musimy tknąć...;-)