Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakie argumenty ZA twoją pracą? bo chyba nie pieniądze raczej, co?

bo młody już stoi, a tam jest takie cudo do mierzenia rozmiaru nogi i jakaś ulotka o butach. Poza tym reszta na wyrost. A jedzenia nie ma. Dostalibyśmy jakieś żarło, ale podobno tylko bebikos mieli, a mały zżera NANa, a nie było w darmowych próbkach.
Oszaleli całkiem... 
Jak byłam na macierzyńskim nie mógł przeboleć, choć nigdy nie budził.
Przecież dziecko jak chodzi, to widocznie ma już takie mocne mięśnie i kości że może to robić. Dla mnie to takie jak i nie pozwalanie siadać jak siada... U mnie ma cały czas wielkie ciemiączko, ale ma prawo mieć do 1,5 roczku. No i ciągle o coś się wali, juz mu się nawet guzy zbytnio nie robią i zbytnio nie płacze. Normalna sprawa przy nauce utrzymywania równowagi. Przecież raczej nie walnie się tak, żeby sobie dziurę w głowie na wylot zrobić... 
tzn to jest jeszcze tak: ja się nastawie, że mam wstać to wstaje i luz ale jak wiem, że moge pospać a ktoś mnie budzi to mnie kur...ica łapie
nie chodzi tu o Olivierka bo z nim nie ma problemu jak wstanie to ok - ja wstaje z nim. Jest coś takiego jak ludzie sowy i słowiki i ja do tych pierwszych nalerze. Jak ja mam mu to wytłumaczyć??hę..??co dzień jest o to wojna...Jak ja mam mu to wytłumaczyć??hę..??