reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dentinox też używałam -skuteczny polecam tylko mała nie chciała otwierać buzi jak jej chciałam posmarować więc musiałam troszkę przemocy użyć.
pingwinku moja mała tak jak pisałaś to zaczynała chorobę - pewnie coś ją bolało.
aenye - gratulacje ....oby tak dalej:tak:, i leków pb to może faktycznie lepiej już nie dawaj czytałam że dzieci mogą się uzależnić.
sugar - no ładny brzucholek, a ile Cię przybyło bo ze zdjęcia to widać że chyba niewiele? a z imieniem coś już wiadomo?

Ja próbowałam dzisiaj uśpić na łóżku a nie na rękach, nie udało się choć było blisko, nie miałam czasu bo musiałam się do pracy szykować, ....ale i na rękach tylko zamknęła oczy na 5 min i po spaniu -zabawa na całego, jutro sobota dzień testów - zobaczymy. Ja mam o tyle gorzej że z małą cały dzień jest babcia a ona robi tak jak jej wygodnie a nie tak jak powinno być, np karmi ją przed telewizorem,bo twierdzi że lepiej je, tłumaczyłam żeby tego nie robiła ona dobra dobra ale co robi jak mnie nie ma .....:no:

Plotkowanie z Teściową ciekawe jak to jest , z moją nie da rady w ogóle mało ze sobą rozmawiamy bo się nie da inaczej, nawet mój m nie chce z nią za bardzo wchodzić w tematy bo zawsze kończy się kłótnią - taka dziwna kobieta, ma lepszy kontakt ze swoimi klientami niż z rodziną:-(

nie wiem ile mi przybylo :cool:
generalnie nie wczowam sie za bardzo
ale jak na ciaze po ciazy to nie jest tak zle ;-)

ja wlasnie wrocilam z wojazu pocztowo sklepowo parkowego
zaraz klade malpiszona i robie sobie relaks

sugar, dzielna kobito!

ja sie zegnowywuje :-) idziemy dzis w miasto z D., a maly melinuje u babci :-D oczywiscie sobie popije soczkow, a co mi tam! :-D
i dzis wreszcie sie wysssssspieee!!! bo mlody do jutra pewnie popoludnia zostaje u baby :-D

mam wczasy oddzieciowe :-) huehuehue

Sugar wyglądasz bosssssko!!!!! Tobie d\o twarzy z brzuchem, serio!!!!:tak::tak::tak:

NAT STO LAT!!!

Dziewczyny, co mam robić, Nat ma już 4 dzien gorączkę tak do 38,5, nie wiem, co jest...????:-(:-(:-(

Jakbym miała lekarza do którego można zadzwonić, to bym zadzwoniła.
Moja przychodnia czynna do 18, a jedyny lekarz do którego dzwonię i przychodzę prywatnie nie odbiera telefonu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry