Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kochane - dziekuje za gratulacje
Mam teraz troche malo czasu, wiecej pracy i stresu, jestem bardziej zmeczona jakos a mezus ma jutro urodziny i jeszcze goscie sie schodza....
Odezwe sie jak bede wolniejsza.
Weekendowe zakupy na allegro zaczynaja przybywac)) po malutku szafka sie zapelnia. Jak juz wszystko zbiore to wrzuce foty. 8)
Miłka jestem, jestem; co prawda mniej aktywnie, ale powoli wracam...
W zeszły poniedziałek w wypadku zginął mój tato - pisałam o tym... i teraz dochodzę do siebie... nawet pocierpieć nie mogłam i nie mogę... /to boli/ - chciałbym sobie tak poryczeć i nie mogę, bo od razu mam skurcze macicy i mogę wylądowć w spitalu. Lekarz przepisał mi Nospę, magnez, i coś tam jeszcze + tabletki na uspokojenie /ziołowe, bo innych nie można - ale brałam tylko w dniu pogrzebu/
I dlatego tak rzadko jestem... załatwiam wszystkie sprawy urzędowo-spadkowo-zusowskie. Moja mama wyjechała do kuzynki /została przez nas wypchnięta/ i tam dochodzi do siebie...
Ale u mnie w miarę OK i jeszcze trochę i "znormalnieję"....