Kate wiesz, że jesteśmy z Tobą

Trzymaj się dla Natalki i Joasi i mężusia i wogole całej rodzinki bo jedni dla drugich w takich sytuacjach musimy być wsparciem. Terz bym radziła wyjść na spacer albo zamknąć się w pokoju lub gdziekowiek indziej i się wypłakać bo taki "stres" Natalce też się udziela a więc lepiej i Jej i Sobie ulżyć tak mi iśę wydaje
..aenye mój kochany Tomuś strasznie chce mnie zabrać na rocznice ślubu do Paryża i rozmawiałam o tym przy okazji dzisiejszej wizyty u gin. Ona stwierdziła, że moge lecieć ale to wszystko zależy od mojego samopoczucia bo podczas lotu występują te wszystkie wyżej wyminione przeciążenia i to nie jest za dobre podczas ciąży

Jednak przyjmuje się, że do 30 któregoś tygodnia można latać

Co do nie wpuszczania kobiet po 7 miesiącu na pokład samolotu nic nie słyszałam i trzeba by było się w indywidualnej lini lotniczej popytać. A ponieważ dodatkowo ja się obawiam, że się tam moge nie dogadać w szpitalu np., więc z ciężkim sercem zrezygnuje

poleciła mi za to jakiś hotel w polanicy zdrój mówi, że jest tam uroczo i to zawsze nie tak daleko ja Paryż. A więc uwierz, że wiem jak CI żal ale ja radze jednak nie lecieć. JEdnak decyzje pozostawiam Tobie i dobrze ją podejmij
Byłam dzisiaj na konsultacji po tych moim przejściach weekendowych i tak: Moja macica ma DUŻĄ gotowość skurczową ( mni. ze względu na to na dzień dzisiajeszy moja gin nie wyraziła by zgody na lot samolotem ) na szczęście szyjka się nie skraca i wszystko jest domknięte. W zaleceniu: nospa forte 2x1 w dalszym ciągu thardyfreon Fol + magnez z wit.b6 na złagodzenie napięcia i jak najwięcej leżenia :-[
Jakby tego wszystkiego było malo aż wstyd się przyznać -> wczoraj potknełam się o 4 cm krawężnik i jak dziecko w pierwszej klasie poprostu się wywaliłam zdzierając przy tym oba kolana i łokieć i lekko udeżając o buniek. Na całe szczęście z Synusiem wszystko wpożądku

kolana szczypią jak cholera ale da się przeżyć

No i przypomniałam sobie czemu dzieci tak bardzo boją się wody utlenionej

Jezusku jak szczypało ty myślałam, że wyjde z siebie i stane obok

Tak tak wiem sierota za mnie
ruda Witamy