reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a ja tez ciekawa! jakie znajomosci? :elvis:

kopyta pyszotka, mniammm. zostalo jeszcze trochu na jutro. Fiolek tez cos dostanie z tych domowych pysznosci :-
)

tymczasem spadywam powoli.

kaczucha zalosna. gdzie sie legna tacy, co nadal chca na nich glosowac?
nawet moja naiwna, kochana babcia juz sie z nich smieje. a dwa lata temu glosowala na pis (wbrew nam wszystkim im ufajac). kurcze.
ja niestety mam bardzo czarna wizje tych wyborow...
juz widze triumf na tych podlych facjatach...
jakos mnie to nocami meczy, serio. spac nie moge.

ale dosc wtretow politycznych, nie psujmy sobie humoru przed snem :-)

ejo

witam z ranka

my mieslismy niezla akcje w nocy, okolo 24 dzwoni do T na komorke sasiad z jego starego bloku (mieszkal tam z rodzicami, a teraz wynajmujemy to mieszkanie) i skarzy sie ze chlopaki imprezy robia na maxa:wściekła/y:

sie zesmy troche wkurzyli i potem byly nocne polakow rozmowy do 2 w nocy:-D

kurcze chyba trzeba bedzie szukac kogos innego na to mieszkanie, bo wsyscy sasiedzi sie skarza na nich, a tacy ok kolesie sie wydawali

ale co sie dziwic, ja w ich wieku tez co piatek impreze mialam:-D

nie zmienia to faktu ze cos z tym trzeba zrobic, fak kolejny klopot

Atol, heh, jak sobie przypomnę jak robiliśmy bibki u koleżanki to sąsiedzi dzwonili do jej mamy na skargę :-D A w jakim oni wieku? Bo może za pół roku im przejdzie...
U nas do wynajmowania wszyscy uwielbiają studentki farmacji (hihi) albo medycyny. Nie mają czasu na imprezowanie :-D

U nas nocka pięknie przespana, juz normalnie nie pamiętam, jak Piotruś nie przesypiał nocek, heh, jakbym teraz miała wstać 3 razy to bym chyba padła.. :happy2:

Warkocza nie wiem jak się robi.

Roni, mój teść oszołom polityczny też. Darek nie gada z nim przez tel. od tygodnia bo go nawraca. Mieliśmy jechać w odwiedziny, ale D. stwierdził, że dopiero po wyborach, bo jego szalony tata = pewnie się z nim pokłóci. :-D:happy2:
Zawsze głosuje na najbardziej ekstremalną partię istniejącą co się da.. :sorry:

halo kobitki :happy2:

u nas w miare spoko, kupę pracy w pracy i młoda ostatnio jaja se robi ze wstawaniem np o 4:50 i chodzeniem spac po 22 - 23:00 drac ryjoka jak powalona :confused2: więc łaże zleksza do tyłu...

zabieram się do czytania ;-)

reklama
hej, milko :-) oj, to ci sie zepsul milaczek... bidula :-(

witam wsie z rana :-)
wyspana - do 11 :-D mezul z mlodym wstal.
a ja normalnie ostatnio moge spac i spac cale dnie. mniauch.

ide poczytac inne watki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry