reklama

mamusie grudniowe:)

uhmmm
no swiete slowa miki
ale moze jednego dna sa obchody dwoch swiat ;)

moj remont dopiero sie zacznie
cala lazienka zostanie skuta i zrobiona na nowo do tego malowanie jesu jak ja to wytrzymam???

reklama
Męzuś się obłaskawił....
O tym dniu kobiet w ciąży usłyszałam w radio WAWA. Przecież nie zmyślam. Faktycnie żadnych informacji na ten temat nie znalazłam, ale przecież to nic złego takie święto. Dlaczego się Miki tak rzuciła...?

Ale mnie wczoraj sen złapał to Wam mówie :D jeszcze było przed 22 jak już spałam jak zabita ;) ale to dla tego, że dosyć wcześnie wstałam wczoraj :D A dzisiaj piękna Niedziela, słonko świeci i jest jakoś tak przyjemnie :D Jedziemy z TOmciem do rodziców na obiadek i ja tam już zostane na noc bo jutro na glukoze i reszte wyników lece :) Tomka brat przez przypadek zabrał do niemiec kabel "ładowarke" do laptopa a więc odezwe się jutro dopiero pewnie :) chyba, że się u brata dopadne do neta ;)

..aenye z niecierpliwością czekamy na relacje z wczorajszego dzionka :)

UDANEJ I PRZYJEMNEJ NIEDZIELI ŻYCZYMY Z SYNECZKIEM ;D

reklama
hej kochane ;D

no wczoraj rewelaaacja ;) nie ma co, moje dziewczyny sa najfajniejsze na swiecie ;) znamy sie juz tyle lat i po prostu zawsze moge na nie liczyc ;) w kwestii zabawy i nie tylko... jejku, jak fajnie bylo :) :) :) zrobily dla mnie show, normalnie bomba :) oczywiscie bez czipendejlsow (dla mnie to mocno niesmaczne ;/) i wibratorow, ale do posikania wrecz smieszne ;) i dostalam od nich wspanialy prezent - "pudelko wspomnien" - sliczne pudelko ze zdjeciami z naszych wspolnych 8 lat (od czasow liceum), ich zdjeciami, jak byly male i zdjeciami D. zanim jeszcze bylismy razem - hehehehe.. bomba po prostu ;) i spiewalysmy FANTAZJE (taki przeboj Fasolek, ktory ja spiewalam, majac kilka lat w teatrze na konkursie piosenki dzieciecej, co kiedys im pokazalam na wideo ;) ) - i to niejeden raz ;) bo po 1.szym razie moja mama i ciocia sie tak wzruszyly i co chwile musialysmy spiewac od nowa ;) w ogole wszyscy sie narabali troszke ;) oprocz mnie oczywiscie, huehue (ale lampeczke martini wychylilam ;) ) a Filip szalal jak nie wiem cala noc!!! ja nie wiem, kiedy to dziecko spi  :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry