reklama

mamusie grudniowe:)

Właśnie w radio WAWA usłyszałam,ze dzis jest międzynarodowy dzień kobiet w ciąży:D
Wszystkiego najlepszego, kochane ciężarówki-grudniówki:D

reklama
No prosze ale mnie zaskoczyłaś nie miałam pojęcia o takim dniu wogóle ;D

Wszyskiego naj kobitki :D

..aenye to ty dzisiaj masz podwójną okazje do świętowania :D Jeszcze raz życze udanej zabawy :D

Ja swój Panieński wspominam miło mimo, że był bez sekstetów, chipendeilsów i tym podobnych. Poprostu było miłe grono i starczy :D

Hej grodniuweczki
Rowniez nie mialam bladego pojecia o takim dniu,ale jak widac ktos madrze pomyslal.
Drogie dziewczyny...tone pozytywnych mysli i i max zdrowka :) :) :)

wiecie co dziewczyny-bez komentarza-czeski blad a przy tym byk.Nie wiem co mi sie pokrecilo ze te"o,U"powpadalo ni na te miejsca co trzeba...hihihi.Ale ze mnie zakret

U mnie rowniez cos nieciekawo z facetem.To wszystko chyba przez to,ze jestesmy zmuszeni byc od siebie tak daleko.Nie mozemy sie polaczyc przez net,bo chyba modem sie rozkraczyl... :( :(...lipa...smutno mi.

Asia nie ma co zwracać uwagi na błędy :) przecież my nie polonistki :P a jak już Ci to bardzo przeszkadza to zawsze można edytować swoją wiadomość i poprawić co trzeba :D

reklama
Dita pisze:
Właśnie w radio WAWA usłyszałam,ze dzis jest międzynarodowy dzień kobiet w ciąży:D
Wszystkiego najlepszego, kochane ciężarówki-grudniówki:D

Nieprawda!!! dziś jest:

W dniu 9 września 2006 roku obchodzony będzie po raz szósty Światowy Dzień FAS. Płodowy Zespół Alkoholowy (ang. FAS: Fetal Alcohol Syndrome) jest zespołem uszkodzeń organizmu i związanych z tym zaburzeń rozwoju u dzieci matek pijących alkohol w czasie ciąży. Badacze wciąż nie ustalili „bezpiecznej” dla kobiet w ciąży ilości alkoholu, której spożycie nie naraża płodu na wystąpienie FAS. Dopóki taka bezpieczna ilość nie zostanie określona, kobiety planujące dziecko lub spodziewające się go nie powinny pić alkoholu! Tylko zachowując całkowitą abstynencję kobieta w ciąży eliminuje ryzyko wystąpienia FAS u swojego dziecka!

Miki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry