reklama

mamusie grudniowe:)

A u nas na dzień dzisiejszy nr1 są bańki mydlane za 3 zł - co prawda to nie nadaje się na prezent na urodzinki ,ale myślę że bardzo rozwija wyobraźnię u dzieci, chociaż..... ostatnio w markecie widziałam cały sprzęcik do robienia baniek ten już kosztował ponad 30zł, mam na niego ochotę:tak:, a co do prezentu na urodzinki to my u dzidków zaklepaliśmy szczeniaczka uczniaczka - Fisher Price / już kiedyś pisałam/ u nas promocja w REAL ok 70-80 zł dla Alicji jak w sam raz jak idziemy do sklepu to odrazu podchodzi do niego i naciska rączki nózki itp żeby tylko zaczął śpiewać i mówić, coś więcej niż maskotka

Pingwinku będzie ok - przecież to babcia , a ty musisz się wyluzować bo jak ciśnienie za wysokie to i z zabiegu nici, no może nie nici ale dłużej wszystko będzie trwało .

reklama
Olo dostał dzisiaj taką fajną fajkę do robienia banieczek i ładnie w nią dmucha i ma super radość. I na roczek opanowała jeszcze nową umiejętność. Wychodzenie z krzesełka do karmienia, niestety na głowę.:szok:

trzymam kciuki pingwinku!!!!

A NASZEMU WSZECHSTRONNEMU OLOWI Z OKAZJI UKOńCZENIA ROCZKU żYCZę DUUUżO ZDRóWKA, MIłOśCI I żYCZLIWOśCI a mamie duuuużo cierpliwości;-):-D

Witam kawusiowo :-)
Pingwinku nic sie nie martw :tak: Marcunia da rade
Kasia fajnie że wy juz u siebie :-)
Patrycja super że wypoczynek sie udał :cool2: wracaj i opowiadaj no i foty koniecznie
Scarlet sto latek dla Oliego :-) Niech bedzie grzeczny i zawsze usmiechniety
Kate witam w klubie :confused2: mam to samo walnełąm juz dwa red bulle i kawe sacze kaszmar

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry