AgutkaP
Agnieszka - mama Alicji
A u nas na dzień dzisiejszy nr1 są bańki mydlane za 3 zł - co prawda to nie nadaje się na prezent na urodzinki ,ale myślę że bardzo rozwija wyobraźnię u dzieci, chociaż..... ostatnio w markecie widziałam cały sprzęcik do robienia baniek ten już kosztował ponad 30zł, mam na niego ochotę
, a co do prezentu na urodzinki to my u dzidków zaklepaliśmy szczeniaczka uczniaczka - Fisher Price / już kiedyś pisałam/ u nas promocja w REAL ok 70-80 zł dla Alicji jak w sam raz jak idziemy do sklepu to odrazu podchodzi do niego i naciska rączki nózki itp żeby tylko zaczął śpiewać i mówić, coś więcej niż maskotka
Pingwinku będzie ok - przecież to babcia , a ty musisz się wyluzować bo jak ciśnienie za wysokie to i z zabiegu nici, no może nie nici ale dłużej wszystko będzie trwało .
, a co do prezentu na urodzinki to my u dzidków zaklepaliśmy szczeniaczka uczniaczka - Fisher Price / już kiedyś pisałam/ u nas promocja w REAL ok 70-80 zł dla Alicji jak w sam raz jak idziemy do sklepu to odrazu podchodzi do niego i naciska rączki nózki itp żeby tylko zaczął śpiewać i mówić, coś więcej niż maskotkaPingwinku będzie ok - przecież to babcia , a ty musisz się wyluzować bo jak ciśnienie za wysokie to i z zabiegu nici, no może nie nici ale dłużej wszystko będzie trwało .

mam to samo walnełąm juz dwa red bulle i kawe sacze kaszmar