reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna to nie za dużo ten twój mały mężczyzna waży, moja we wrześniu miała10,800:szok: a teraz to nawet nie wiem 13 idę na bilans roczniaka:tak:.
Życzę szybkiego zagojenia palucha:-p

A ja mykam na basenik, może z centymetr tu lub tam ubędzie:confused::cool2:

Dla mnie zima też tylko w święta i ferie:))

reklama
i jest przesłodki!:tak::-)

Mój Fifi waży teraz jakoś ponad 12kg na bank:tak: My na badania dopiero w styczniu 1go.

a co do prezentów to my prezend na Mikołajki już Filipkowi daliśmy wczoraj:-D ależ miał i ma nadal radoche heh:-) Fajne uczucie jak sie widzi swoje szcześliwe uśmiechnięte dziecko no nie??:tak::-)

..aenye zazdroszcze, zazdroszcze i jeszcze raz zazdroszcze:sorry2:
Pingwinku trzymam kciuki napewno będzie dobrze

Olivier waży cos koło 11-12 kg i ma ok 78 wzrostu chyba bo dawno nie sprawdzałam

czarna mi też chodzi po głowie ochotka na aerobik ale nie mam z kim a sama to jakoś tak mi się nie chce. Motywacji mi brak

kasia_z i jak tam na swoim daj no foto jakieś i opowiadaj jak nocka i jak się mieszka

Ilonka Fifi rzeczywiściwe nie za wielki ale taki jego urok i śliczny facecik z niego

STO LAT DLA ALEKSANDERKA:blink:

Młody wkońcu spi :-) ale mnie dzisiaj wymeczył straszna marudsa jakaś jęczaca :confused: ale zrobiłam sobie drezmke w ciagu dnia pierwsza od wielu wielu miesięcy :tak:
Ja chce śnieg bo moja ulica nie ma asfalty ani chodnika :-D łaże po błocie do kolan jak mnie żaden k utas nie ochlapie na spacerze to jest świeto brrrr niech juz spadnie śnieg bo sanki zgniją :-D
Na aeroba to i ja bym pochodził :cool2:
Nieistotna niezły zbuj z filipka :-D

Na swoim super, ale nie mam kiedy robić fotek :szok: Cały czas coś do roboty :zawstydzona/y:
Pojutrze będę w dzień w domu to coś może porobię ... i młodego jak hasa. Bo tak to przychodzę, obiad, potwór do spania, a my za kartony ;-)

Już wróciłam. Uffff jak zawsze wypompowana bo baseni. Normalnie nie wiem co ma ta woda w sobie ale cała energie ze mnie wyciąga:shocked2::shocked2::shocked2:
Nio mam motywację CHCĘ WYGLĄDAĆ JAK KIEDYŚ!!!!!:-D:-D Dlatego mam 2x w tyg basen + 2 x w tyg rolki +platforma. Co by mi tkankę tłuszczową rozbiło:-D:-D Jeszcze mi się marzy kapsuła pod ciśnieniem , ale jakbym m powiedziała to chyba by mnie karty pozbawił:cool2::cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry