reklama

mamusie grudniowe:)

Joasia moja Laura uwielbia "Kota filemona" "Niedźwiedzia w d. niebieskim domu" ogólnie u mnie mini mini króluje:-D:-D Ale jak leci Filemon to moja prawie ze szczęscia się nie posika leci i krzyczy Cicicicicicic:-)

reklama
Witam się na chwilunie

Olo najlepsze życzenia słodziaku roczniakiu !
:-):happy2:

Mój niby wielkolud waży 10,3 kg

Co do pracki - hehe nie zawsze potrzebny jest mgr przed nazwiskiem , zeby zostać dyrektorem , więc sie Dita nie poddawaj i szukaj dalej , zwłaszcza, ze masz wszystko co potrzeba , zeby mieć dobrą pracę ( przede wszystkim mgr hehe ) :tak:

Kasiu Z suuuuper , ze już po przeprowadzce :happy2: razem z dziewczynami czekam na fotki :tak:

Ann buzi buzi ! Cieszę się razem z Tobą !

Całą resztę serdecznie pozdrawiam , ściskam i cąłuję ;-)
jak zwykle zabiegana lecę nadrabiać domowe obowiązki
uwielbiam robić pranie o tej porze :dry:

Roni - no mówiłam przecież:-D:-D:-D Właśnie śniło mi się bicie serduszka, cały w ogóle twój człowieczek:tak::tak::tak: Jeszcze jak będzie chłopak to juz w ogóle się wszystko sprawdzi;-) A tak na serio to ja naprawde mam prorocze sny, tylko musze się jeszcze nauczyć je odczytywać.;-) A ,,pani weterynarz" nie spierlala. Nienawidze lekarzy z takim podejściem:confused2:
ps...7 lipca....moje urodziny...;-):sorry2::cool2:

Moje starsze dzidzi wróciło właśnie w Warszawy, zadowolona, pełna wrażeń i wymęczona po wsze czasy:-D Zanim ją odebraliśmy z miejsca zbiórki, wpadliśmy do Carefura, kupiłam klika mlek Hipp po 7,90. nie wiem, jak Natka na to, ale nie ma wyjścia - musi się dostosować za tę cenę:cool2::-D

Roni bardzo się cieszę razem z Tobą że wszystko jest oki z dzidzią!:-) super!:tak:
7 lipca fajna data cieplutko:cool2::-)
joasia17 oczywiście! u nas minimini :-) Filipek uwielbia niedzwiedzia w dużym niebieskim domu, zwłaszcza początek jak zbliża się do ekranu:tak:Filip wtedy sie smieje i piszczy:-D, lubi też pszczółkę maję i inne... BAJKI JAK NAJBARDZIEJ YES:tak:
nieistotna bidulo mam nadzieję że z paluszkiem raczej wsio ok! Ah ten twój urwisek
kasia_z ekstra na nowym mieszkaniu co?:cool2: ciesze sie razem z tobą! czekamy na foty

roni cykorze:-D, super ze wszystko ok, gratulacjony:-)

u nas tez mini mini, Hania uwielbia wiec Helena tez musi:sorry2:, szczegolnie reklamy zabawek, na kubusia interaktywnego spiewajacego i bajki opowiadajacego to az sie trzesie:-D

chyba trzeba bedzie zakupic, ciekawe czy tez tak bedzie reagowac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry