reklama

mamusie grudniowe:)

Dita jak ja pamiętam co Ty przeżywałaś - jakby to wczoraj było ( jak mi było CIbie szkoda, że się tak denerwujesz i czekasz w niepewności) a tu zaraz Twoja niunia będzie miała rok. Uwierzysz?:sorry2:

Scarlet - matak zawsze wie najlepiej i to jest piękne:nerd:

reklama
Kicia odwodniony jest Plumiasty - dawaj mu więcej pić, nawet tak po łyżeczce wody, a najlepiej wody z orsalitem/gastrolitem, żeby miał w tym sole mineralne.

Moje dziecko będzie albo elektrykiem albo budowlańcem - jedyne co teraz mówi to "pa" oznaczające lampę - ktokolwiek nowy wchodzi - patrzy na niego, na lampę i oznajmia z miną poważną "PA". Poza tym miłość do kabli które wyszperywuje z najciemniejszych zakamarów.
A nowa rozrywka to siedzenie przy balkonie i gapienie się godzinami na dźwig z przerwą na gapienie się na lampę z głośnym "pa" :-D:-D

witam kobitki
my juz wstalismy, znalezlismy czesc prezentow od sw.Mikolaja, zjedlismy sniadanko i zabieram sie pieczenia ciasta ;)
a na obiad ide do dziadkow :-) wypasss :-)
po poludniu mama wrobi sobie wolne i siedzimy w domu :)
moge miec codzien urodziny:tak:

Witam się i ja:-D

Dziekujemy za życzenia i SMS-y z życzeniami
Buźka:-)

Olga - najlepszego z okazji urodzin:tak:
przede wszystkim spełnienia marzeń, zdrowia, miłości...

Roni - a czemu sobie masz nie poradzić????? Ale chrzanisz:-D

kasia_z - hehehe:-D Dobre z tą lampą:-D

kasu
- wszystkiego najlepszego!!!! Dożo miłości przede wszystkim. ps - moja mama tez dziś ma urodziny:tak:

reklama
Witam kawusiowo z marudą pod biurkiem :-D zaraz go chyba w łazience zamkne
Kasu wszystkirgo naj naj naj kobito :tak: żeby wszystko ci sie w zyciu układało tak jak chcesz :-)
Kasiu z super z lampka :-D
Roni "komandosi nie pekają" (suger uwielbiam ten tekst:-D)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry