sa_raa
*GrUdNiÓwECzkA 2oo6*
kate kurcze - może to przelotne,może przy okazji święta tak z żalu?? no nie wiem co powiedzieć...
Dita głowa do góry musisz się trzymać to i Natalce będzie lepiej! Trzymam kciuki!
a no i dzięki za życzenia
atol współczuje zachowania Małej - oby mineło
My z sylwestrem jeszcze na 100% nic nie wiemy ale raczej w domu ze znajomymi
Dzisiaj cała noc nie przespana prawie bo coś Mapecika dopadło i nie chciał spac i marudził itd a do tego ja miałam pierwszy dzień @ i ból brzucha nerek pleców shit!
na szczęście Tomcio kochany położył się z Małolatem a ja poszłam do innego pokoju i jako tako na chwile chociaż usypiałam
Dita głowa do góry musisz się trzymać to i Natalce będzie lepiej! Trzymam kciuki!
a no i dzięki za życzenia
atol współczuje zachowania Małej - oby mineło
My z sylwestrem jeszcze na 100% nic nie wiemy ale raczej w domu ze znajomymi
Dzisiaj cała noc nie przespana prawie bo coś Mapecika dopadło i nie chciał spac i marudził itd a do tego ja miałam pierwszy dzień @ i ból brzucha nerek pleców shit!
na szczęście Tomcio kochany położył się z Małolatem a ja poszłam do innego pokoju i jako tako na chwile chociaż usypiałam

wkur.wiona bylam na nich strasznie... nie, zeby sie ktos schlal, nie, ale juz gupie smichy, gupie zarciki kosmonauciki, glosy dwa tony wyzej itp... mlody zasnal o 23 dopiero, padl po prostu ze zmeczenia... eeeechhhhhhhhhhhhhh
a na kasze musi starczyc,