reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
To i u mnie moze sie potem wyrowna
bo ta dziurka jakas wogole dziwna jest
jakby mial juz prochnice, bo czarne brzegi ma
ech
poczekam

maly oczywiscie biegunka i stan podgoraczkowy ale dzielny jest nadal
wyglada jakby szlo 6 na raz na dole i 0 u gory :)

kulka a co to za tabsy?
Bo jak brałam cerazette to miałam niezłe filmy z @ - pojawiła się, potem 2 miesiace nic, potem plamienie godzinne, potem tydzień nic, potem krwotok - normalnie bomba, chwalić cerazette:dry:

Nieistotna Domis tez jakby miał czarną obwódkę w dziurze co z niej ząby rosły ale urosły bieluchne i proste. Nie matrw się :-)

Kicia jak czytasz to napisz jakie lekarstwa zaleciła lekarka na tę "grypę". Idźkaj kobitko do szpitala bez strachu i badź z małym cały czas. Ściskam.

Kulka ja tak miałam przed Lilem jeszcze, tzn na tabletkach 4 miesiące okres trwał max pół dnia i koniec, a ciąży nie było. Także spokojnie, bez stresów;-)

Maja czosnek jest cudny, naturalny i rewelacyjny. U mnie prawie w każdej potrawie z mięsem, nawet w gołąbkach:-)

Ja daję czosnek do mięska, ale poza tym nie daję żadnego syropu, bo taki zagęszczony może trochę rzeczywiście zepsuć florę bakteryjną. A tak to jak pisze Luckymama - cudny :tak::-)

No dziewczynki po obiadku, a malutka zasneła:-D na poobiednią drzemkę.

Ja małej podawalam ten syropek ale jka była przeziębiona tylko, co do samego czosnku to tez zapodaje do róznych potraw:tak:;-)

czosnek super my też się nim kurujemy, i do potraw dużo dodaję ale tego prawdziwego a nie jakiegoś proszku :no:

a co ząbków u Alicji wyglądało wszystko normalnie a urosły krzywe dolne jedynki, a na górze szparka między zębolkami, stomatolog powiedziała że to nie ma nic wspólnego ze stałymi zębami te mają jakieś niedociągnięcia a stałe mogą być super i odwrotnie:cool2:

Podobną sytuację jak z Olafkiem miała moja bratowa z córcią nie czekała pojechała do szpitala ,podłączyli kroplówki i reakcja niemal "natychmiastowa" a dziecko było tak chore że było jej wszystko jedno czy jej robią zastrzyki czy podłączają kroplówki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry