reklama

mamusie grudniowe:)

no rychlo w czas :cool2:
bo moze bys nam powiedziala dopiero jak juz by sie urodzila :-p
i pamietam ten zal jak przestalas karmic piersia i te pe :cool2:

ale trzeba bylo wczesniej powiedziec
po to tu jestesmy :tak:

reklama
no rychlo w czas :cool2:
bo moze bys nam powiedziala dopiero jak juz by sie urodzila :-p
i pamietam ten zal jak przestalas karmic piersia i te pe :cool2:

Taki był mój początkowy zamiar:tak:
A przestawałam karmic piersia na polecenie lekarza przez wylewy, potem wypadła MI, jakieś 2 tyg pozniej.
Tak myślałam o 2 tylko chłopcach, ale T namawiał mnie na dziewuszkę jeszcze więc nie chciałam czekać. Nie przeczę jednak że pojawienie sie MI na świecie jest dla mnie zaskoczeniem, ze tak szybko sie udało:happy2:

Hej!
hej! w pracy było dobrze:happy2: lekko nie jest ale też nie narzekam. Jestem zadowolona, dużo dziś zrobiłam, w sumie nie musiałam aż tyle no ale chciałam:biggrin2: nawet kierowniczka zadowolona była. Jutro podpisuję umowę o pracę w JAK-u:tak: Jestem zdecydowana. A jutro do pracy juz na 7.
Wróciłam do domu to pierwsze co musiałam wyściskać Synka! no i męże też;-) brakowało mi ich.
Wiecie dziewczyny, mimo że byłam w pracy i robiłam 7h na nogach to jestem pełna energi:biggrin2: moje życie nabrało barw, mam chęci i motywacje do wszystkiego!
Własnie robie sernik na zimno z galaretką:biggrin2:zachciało mi się ciasta:-D a mąż sie dziwi że ja taka pełna energi ale i cieszy się razem ze mną.

pozdrawiam!

chyba wtedy musialabys przygotowac sie na lincz :-p

ja tez bylam zaskoczona ze sie tak szybko nam "udalo"
ale tak serio to super sie ciesze ze wam sie dziewczynka upragniona udala
zobaczysz jak jest fajnie znowu z takim malutkiem

ja 3 za jakies 5 lat
musimy sie przeprowadzic do domu i pojezdzic po swiecie troche:tak:

Lucky skarbie ciesze sie ze oficjalnie wstawilas suwaczek i po raz kolejny GRATULACJE :-):tak:;-)

my jestesmy po fantastycznym weekendzie nad morzem:cool2: Bruniasty mial frajde:-D i planumemy 'jezdenie po swiecie" a konkretnie po hiszpanii:tak: myslimy o wprawie na poludnie malaga- marabella- giblartar a pozniej wyprawe do madrytu:blink:

Sciskam wszystkich zabkujacych i chorowitkow:tak:

reklama
Kinga gratulacje:tak: i życzę takiego zapału do pracy codziennie, bo mi to się czasami taaaak nie chce że szok:cool:, siedzenie za biurkiem i przekładanie papierków ot taka praca

lucky jak ty się zdecydowałaś , to może ja też coś pomyślę mimo swoich problemów chorobowych...... ale ciężko ciężko będzie:confused:
a tak w ogóle to jak się czujesz? i jak dajesz sobie radę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry