reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
jejku, biedny Olafek... kurcze, ale go dopadlo potwornie!...
a Kicia nie szczepila go przypadkiem na pneumokoki i rotawirusy?.. tak mi sie cos kojarzy...

ja zamulam w domku z mlodym, jak mezulo wroci, to ja smigam na poczte wyslac pieprzony modem do upc, co za zdziercy.. i po ufofane faworki, bo mi sie przypomnialo, ze juz karnawal, a one zawsze w karnawale sa :-)

i dzwonilam do gina, powiedzial, ze 24 tygodnie to bedzie dobry czas na polowkowe tez :-) wiec gites

eeeeeee?

lucky, haaaa!!! tajemnicy nie kumam specjalnie, ale nie moja rzecz, wiec ogromne ogromne gratki i zyczenia wszelkiej pomyslnosci, skryta babo :-D
jejjjjku, tym bardziej,ze to dziewuszka :-) hehe, moze to rumski klimat, najpierw dwoch chlopakow, potem dziewczynka? ;-) moze i mie sie udzieli! :-D
aaaa i jaka beka, moze sie znowu na porodowce spotkamy :-D

a co sie stalo, ze sie postanowilas ujawnic, hehe? ;-) jesli mozna wiedziec? ;-)
Jesuu, a tyle razy mowilas, ze tylko dwojka.. no szok :-D

lucky, haaaa!!! tajemnicy nie kumam specjalnie, ale nie moja rzecz, wiec ogromne ogromne gratki i zyczenia wszelkiej pomyslnosci, skryta babo :-D
jejjjjku, tym bardziej,ze to dziewuszka :-)
a co sie stalo, ze sie postanowilas ujawnic, hehe? ;-) jesli mozna wiedziec? ;-)
Jesuu, a tyle razy mowilas, ze tylko dwojka.. no szok :-D

o tototot
gratulacje i owacje

reklama
Ha:-p
No to wstawiłam suwaczek naszej "Małej MI":-D

Tak jestem w ciąży :happy2:
Nie mówiłam nic na początku na forum, bo jak wiecie z moim zdrowiem nie najlepiej i nie wiedzialam jak to dalej bedzie, potem chciałam znać płeć, bo liczyliśmy z T na dziewuszkę, no i sie doczekałam wiec juz mowie odrazu wszystko, a po wizycie T w domu, cudownym pobycie i planach na potem i niesamowitym namawianiu o ujawnienie sie o moim stanie Roni postanowiłam wstawić suwak :-D

I tyle:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry