reklama

mamusie grudniowe:)

Gratulacje dla Piotrusia za pierwsze kroczki.

Pingwinku tak też myślałam jak Ciebie nie było że pewnie ciężko pracujesz nad rodzeństwem dla Marcuni . Ogromne Gratulacje i spokojnych paru miesięcy ciąży

Sa_raa Sugar fajnie macie że mozecie się tak spotkać razem:-(:tak:

Buziam i spadam zapijac moją ciążofobie winkiem:-p:-D

reklama
Dzieki za gratulacje. Czarna sek w tym ze wogole nie pracowalismy nad baby, no moze ze dwa razy sie zdarzylo? Szok po prostu szok.
Orintacyjnie to bylby 3 tydzien, czyli od ostatniej 5ty.Jakos osobiscie mam nadzieje ze to bedzie pozniej niz wczesniej bo we wrzesniu mala chyba do zlobka pojdzie i jakos trzeba to wsio zorganizowac.

Lucky chcialam Mikołaja, ale jak cosik innego fajnego sie znajdzie jak np Enzo to trzeba przemyslec.

Witam porannie:-D
hehe...dopiero wstałam:nerd:
Błogosławie przyjazd T.:-p;-)
a tak poważnie to zabrał Olvierka do Teściów a ja z czystym sumieniem spałam
po tym jak do godziny 4 co 20-30 minut się buziłam do Mapeta:dry:

glodna jestem jak cholerka ide szamac:blink:

No szlak mnie trafia dopiero co D wylazł z wirusa i teraz Lil.
jeszcze jak Mi bedzie...:-(

Zaraz kłade obu spać:-(

Przypomnijcie jak to jest jak kuje brzuch??? o co chodzi???
Kurde ja powinnam troche chociaz poleżeć, a zapierdzielam jak z motorkiem w d...

A ja witam kawusiowa. Troche dzis pozno ta kawa ale zrobiona o 9 i tak podgrzewam w microfali bo nie mam czasu wypic.

Coz to za moda na ciaze nastala hehe.
Wczoraj mielismy gosci-chrzestna Mariki z mezem i powiadomili nas ze sa w ciazy:):):)
Super po porostu.
A ja wczoraj...az wstyd sie przyznac...poszlam uspic Marike i poleglam z nia.
Monika nie pozwolila Marasowi mnie budzic bo mowilam wczesniej ze boli mnie noga i ...obudzilam sie o 5 rano jak juz nikogo nie bylo. Normalnie wstyd.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry