reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
eh, pedantka...
w ogóle to wycałuj Milaka i jej szwajki też, bo jakoś ostatnio to zdjęcia jej widziałam... z Istebnej (na swoim aparacie;-))
pipo ty:cool2:

no bez, bez..!
zadnego luzowania, przynajmniej smiesznie jest ;-)

u nas ze spaniem ostatnio (przez moje lenistwo) jest tak, ze ok.8 mlodego biore do nas do wyrkia i spimy jeszcze z godzinke z hakiem ;-) inaczej o tej 8 pobudka na amen.
ale zasypia o 21.30-22, wiec git :-)
i w sumie cudnie spi, czasem pobudka ok. 3-4 na smoczek (mysle, ze to na zeby czy cus) i rano 5-7 mleko.

jesu, laski, ja zdycham. czuje sie koszmarnie, rwa napieprza tak, ze ledwo dygam na jedna noge. bez apapu mam ddddddygotki i zimno mi strasznie, kaszle tak, ze juz mnie wszystko boli, miesnie brzucha najbardziej... i w klatce piersiowej - ogien..
i nie mam gdzie spac jeszcze, fak, przeprowadzka niby jutro, ale co ja w takim stanie zrobie... ledwo zyje.. mlody drugi dzien u rodzicow, bo nie dalabym rady sie nim zajac...
mam wyrzuty sumienia, przez te leki (apap) - ile moge max ich brac? najlepiej byloby mi z 2-3 dziennie :dry: ale to juz ktorys, 4 dzien chyba tego gowna...
jak pojde do lekarza to nic mi to nie da, fak...

dola zalapalam, bo normalnie wszystko mnie nak...rwia... fak...
przepraszam z gory, ze narzekam, ale musze, bo od tego mi nieco lepiej ;-)

Roni toś pedantka :tak:, ja ostatnio myłam w sobotę :-(:zawstydzona/y:

a co do Apapu to mi w różnych szpitalach mówiłi że tylko Apap
Dita, Milaka ucałuję jutro bo śpi od 20:00

Pati:wściekła/y:
do łóżka marsz!!!!! wygrzac przeziębienie:tak:
grzane piwo+miód+cytryna+imbir, wypij i do łóżka
i nie obchodzi mnie, ze szkoła, remont, zakupy, przeprowadzka, sraczka, ..... !!!
NO! Zadbaj o siebie!!! bo sie nigdy nie wyleczysz:sorry2:
to był opieprz:-p
bo sie martwie o Ciebie i dzidzię, no!

reklama
Apap, codipar, fervex, gripex, panadol, i inne... = wsie zawierają paracetamol
ale fervex, gripex, teraflu, itp - mają jeszcze pseudoefedrynę i/lub mela... coś tam
natomiast apap = paracetamol = skład ten sam:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry