reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
sa raa wspolczuje maluchowi

co do podlog-roni piona- to ja tez co dwa gora trzy dni robie w chacie blysk hehee
dzisiaj opitolilam dwa pietra w domu u rodzicow: odkurzanie, kurze, podlogi, 2 lazienki...
generalnie mozna jesc z podlogi ale ja tak juz mam uwielbiam jak jest czysto :cool2:

aenye i wszystkie ciazowe co sobie lekcewaza badz w przyszlosci beda lekcewazyc choroby...
siostra najlepszego przyjaciela szymona byla przeziebiona w ciazy i sobie olala i potem byla grypa
malutka od urodzenia miala juz chyba z 6 powaznych operacji, urodzila sie ze zrosnietym jelitem etc etc
wszystko bo mama byla chora jak dziecku rozwijaja sie narzady wewnetrzne..
teraz mala ma juz 3 latka i jest ok ale przeszla swoje
lepiej jest nawet wziac antybiotyk niz nie doleczyc :no::no:

ja z Ignacym w 8mc mialam zapalenie gardla i niestety musialam wziac antybiotyk..

PAMIETAJCIE O TYM!!!!

a co do apapu aenye kochana to wydaje mi sie ze masz lekkiego hopla i wciagasz tego apapu zbyt duzo...
watroba ze stali nie jest babo :no:
lepiej cieply kompres, troche rozgrzewajacej kapieli i tedy moze troche sobie ulzyc...

daj znaki jak wrocisz od gina!!! :tak::tak::-):-)

roni i patrycja czy doczekamy sie fot waszych nowych gniazdek?:cool:

sugar, no bez przesady, jakiego hopla :sorry2:;-)
2 dziennie biore max od 4 dni
bo inaczej sie slaniam i nie moge nic
no nie wiem.. jak nie przejdzie nic to chyba do lekara zadzwonie...

no ja wkleje foty, jak obiecalam, jak juz je zrobie i odgrzebie kabel :-p

Się tu działo dzisiaj.
Sa_raa dużo zdrówka dla maluszka, oby szybko przeszło.

Aeyne Sugar ma rację ino do lekarza kobito. Ja wciąży brałam to coś heopatycznego (sugar o tym wspominała) na przeziębienie i super pomogło.

Co do podłóg ja też średnio co 3 dzień myje. Łazienkę sprzatam codziennie, ogólnie z ranca staram się mieć chatkę czystą. Ale co z tego jak potem towarzystwo się zbierze i ma to w d... i pozniej wszedzie cos lezy itp. I na drugi dzień porządki od nowa:baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale pedantką nie jestem :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry