reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar kondolencje:confused2:
co do pracoholika to ja mam to samo:confused2:
a jak nie jest w pracy lub zmęczony po pracy to się źle czuje(miałaś przykład jak byliśmy u Ciebie) i kompletnie nie do życia:confused2:

KICIA atol buziaki wielkie i wracajcie do zdrowia!!!
kate ja myśle, że to zębiszcza:baffled:

ja dzisiaj też dzień do bani
byłam na egzamie i ch..... w pizdu poprawka się szykuje jak nic:confused2:

bleh..........
zaraz spadam spac
bo jutro z Młodzianem na kontrole o 9 rano

reklama
och moj dzis strasznie dlugo usypial bo go meczylo
biegunke mial caly dzien i pod wieczore sral sluzem o zapachu trupa
ale to chyba zebolek albo zupka z brokulow

kate no ja na dzisiejszy też nie miałam czasu się uczyc ni hoho:baffled:
a to pisemne ścierwo było i pytania z kosmosu normalnie
szit

tak buźka świetnie opisuje mój nastrój dzisiaj:confused2:

Ja mam jutro lingwistyke /cala fonetyka j.polskego+ opisy wsiech polskich głosek+inne badziewia+rentgenogramy:baffled:/ i wlasnie tak sie czuje:confused2:
tyle rozumiem:oo2:
tak bede jutro sciemniac:hmm:
a tak bede udawac, ze cos jednak umiem:huh:

dobranocki:-)

kate :-D
ja mam tak jak zagladam (ale szybko zamykam ;-) ) do notatek z historii jezyka polskiego :-D same krzaki i najlepsze, ze trzeba np. wiedziec, z ktorego wieku i regionu tekst, zeby wiedziec, jak przeczytac niektore sylaby czy w ogole gloski :-p totalna czarna magia, nie wiem, jak ja sama mam to opanowac :-D
bede wygladac tak :oo::unsure::rolleyes2::unsure::no2::huh:

jej no i co pierwsza dzisiaj??

nock super ale za to od rana mega spięcie z T.
fak fak fak

ide wywali kołdry na dwór i się ubrac
pitole nie sprzątam!!
nawet paluszkiem nie rusze:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wow a ja druga:szok::szok::-D

Sa_raa a co tam nie sprzątaj;-)

A my nocka taka sobie. Mała troszku marudziła a rano z wielkim zółtym katarem wstała:szok::baffled::szok::wściekła/y::wściekła/y:. Hugie wie skad:eek: Teraz śpi. A M kupił sobie nawigacje i smiga teraz po Pile by ja sprawdzic:-D:-DAhhh te chlopy.

Kurka kiedys czytałam ze macie jakies fajne programy do licytacji. Bo ja juz nie moge zawsze ktos mnie przelicytuje:angry::angry:

polecam www.snip.pl;-)
Rejestrujesz się i pierwsze 6 strzałów masz na darmo. jakby co - wpisz mnie jako polecjącą - edyta0707 - to będę mieć strzała za darmo;-):-D

Grunt to dobrze ustawić cene - tylko tyle ile jesteś w stanie wydac, bo jak pati chyba kiedyś nastawiał 120 za kombinezon, to z 60 skoczyło za 120,hehe - ale utargowała o ile pamiętam;-)

reklama
a u nas juz obiadek zrobiony ja nawet zjadlam.
Mala spi na dworku a ja porzadek w fotkach planuje zrobic.
Nocka jak zwykle czyli spoko
wieczorem male spiecie a m ale nie dalam sie sprowokowac wiec dzis od rana raj
a wieczorkiem babski wieczor ... chyba.
M idzie na urodziny do kkumpla. nie mamy z kim malej zostawic wiec ja zostaje. Nwet mi to na reke bo nie chce mi sie po macy siedziec na drugim koncu miasta przy jednym piwku bo i tak ktos musialby prowadzic spowrotem.
wiec laski sie zleza do mnie i bedzie git
a moze wieczor pieknosci zrobimy sobie...hehe i wreszcie upodobnie sie do ludzi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry