reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
eee tam, lepiej smakuje "boloneze" na winku o polnocy. Bo moj maz jak sie zabiera o 20 za spaghetti to gdzies kolo 12 jest gotowe dopiero. Ja jestem uz wtedy u kresu wytrzymalosci i cierpliwosci. Ale smak pasty mnie powala i pozniej umieram po nocy.

hehe, sugar, jednak z wanny nici ;-) bb mnie wciaglo totalnie.

pierogi zjedzone, herbata melisa z pomaranczka juz sie parzy, jeszcze tylko miseczka kornfleksow i visolvit, i HP i mozna zasypiac :-D

tylko pora zeby myc i pizame ubrac, brrr. a ciezko sie od kompa oderwac, heheheh :-D

rany ale sie zrobilam glodna
masakrejszyn

wczoraj konsumowalam pycha pizze z dominium
teraz maja taka nowosc ze duza moze byc na ciescie razowym
pyyyyycha
i nie muli potem klucha w brzuchu

heloł lejdis;-)
Dzis u nas pięęęęknie. Biało i słonecznie. Tyle śniegu,że ledwo do pracy dotarłam, bo zima w lutym jak zwykle zaskoczyła drogowców:rolleyes2:
Lece po kawke, a jutro śmigamy na narty:tak:

hejjjj

u nas tez zima pelna geba :-) i tak nastroila Filipka, ze spal do 10.20 :szok: ja az wczesniej wstalam z wrazenia :-D

bialo i zawieiscie (hehe, nowe slowo) za oknem - czudnie!

Dita, a co robicie z mloda podczas tych wypadow nartowych?

my dzis dzien bez plana.. ciekawe, co z niego wyjdzie :-)

milego dnia :-)

Hej witam o poranku;-).
U nas tez zimno i slonecznie, ale sniegu ani grama.
Dita nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze tych nart.
U nas Maniana jakas niedozywiona czy cus. Po swojej flaszce, dorwala sie do Julki sniadania i wciagnela kanapke z miodem ( cala!), a teraz wciaga ze mna parowke. Juz pol ma za soba. Normalnie w szoku jestem.

nonek - zapraszam do mnie, biało do bólu:-D:-D Pierwszy tak biały dzień tej zimy;-)
Ale podobno od poniedziałku odwilż, wiec trzeba wykorzystać niedzielę;-)
wiesz może co z kate - małpą? Czemu się nie odzywa??

reklama
czesc dziewczyny u mnie też biało i slonecznie:tak: śnieg wczoraj sypał cały dzień i w nocy też. Idziemy z Filipem na sanki po obiedzie,bedzie frajda:-)
W pn zaczynamy remont, kupiliśmy już kafelki itd Juz sie nie moge doczekac efektu hehe. Tak mysle że te 3dni nie bedą łatwe no ale zleci raz dwa;-)
Potem jedziemy kupic szafeczki do łazienki.. :happy: Jestem zadowolona.

miłego dnia życzę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry