reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna nie ruszaj samo zejdzie :tak:
Gratki dla maluszków za nowe zębolki, u mnie na pewno też nowe idą ale nie chce pokazać za nic w świecie , tylko przy karmieniu jak szeroko otwiera buziaka to mogę coś zobaczyć

reklama
Saraa :-(:-(:-( Biedulek twój Olinek :-( Całuję was mocno!

Nieistotna, jak nie chce to nie ruszaj, samo zlezie. :tak:

U nas w nocy się budził dwa razy - błogosławiony Orajel - 3 min i kimał. A lezą jakieś kły bo mocno kłują :laugh2:

sa_raa - uuu... całusy dla Olinka

U nas dziś w biurze nuda, ale przed biurem zbiegowisko, hehe, nazjeżdżało sie telewizji wszelakich
A chodzi o tego małego chorego Jasia co go matka białorusinka zostawiła - obok nas jest prokuratura i do tej prokuratury przyjechał konsul białoruski ,,interweniować".

A niech go chudy byk swoją drogą kopnie - kurde, przecież nie chodzi im o małego, bo on sto razy lepsze warunki będzie miec w Polsce - im chodzi o politykę. Jak to?? Polska nam obywatela chce sobie przywłaszczyć? Jest powód do polityki antypolskiej.
A dziecko cierpi.
Co za nacja:baffled::baffled::baffled:

hehe, chyba super ciekawe zdjecia wrzucilam, skoro tak was hurtem wywialo ;-):-D
hooooooooo hoooooooooooo gdzie jestescie???

my z szanownym malzonkiem cudny wieczorek spedzilismy, mlody u babciow.
zrobilam kolacyjke i super deser, co go podpatrzylam w wedlowskiej pijalni czekolady, polecam - tzw. Rajski Talerz. bierzecie 4 rodzaje owockow roznych, w kostke taka wieksza kroicie (najlepiej smakuje kwaskowate jablko, ananas, truskawki, winogrona/kiwi), ukladacie ladnie na talerzu, rozpuszczacie jedna tabliczke czekolady (z odrobinka mleka) w filizance/miseczce mini w mikrofali, i maczacie sobie te owocki w goracej, gestej czekoladzie... mniammmmm... do tego dwa lyki martini i szalelismy, hehe ;-) ile by dzieci z tego bylo, hehe, gdyby juz ich nie bylo :-D
i filmik, i cudny poranek, i kawa do lozka, i w ogole mniamusnie ;-)

Dita
, ja tez lubie walentynki, glownie z powodu ogladania komedii romantycznej z malzem, winkiem, slodyczami i ogolna rozpusta :-) ale tez dajemy sobie mini upominki, jakies kwiatuszki, pierdolinki, serduszka ;-)
alajkyt!!!

aha, dzis ostatecznie chrzest zalatwilismy, bosz, ile to sie czlowiek musi nasluchac o tym slubie, grr.... ale z glowy, uff :-)

ps kasia, garniturek cudny, ale zostaniemy juz przy tym, co mamy, wsio kupione, to nie bede afery krecic ;-)

..aenye poszłam Twoim śladem i też uzupełniłam braki w zdjęciach na obu galeriach:-p
Mapet zaczopkowany za nurofenowany wierci mi się za plecami
szit pierwszy raz taka jazda z zębami!!!

bujam jakiegoś filma obczaic

Pati super wieczór zazdroszcze:sorry:

jesuu, ja tu na bb, a moje dziecko spuscilo wode z wanny i siedzialo na golasa bez wody :szok: ale niedlugo musial siedziec, bo nie zmarzl, ufff...

no ale juz zasypia :-) ehhhh bbholicyzm!!!

a, jeszcze chcialam sie tylko poskarzyc :-( caly dzien okropnie boli mnie brzuch, znaczy nie tyle boli, co non stop jest kamienny. puszcza na sekunde i znowu. az nie moge chodzic, siedziec, nic bez skurczu. mialam juz tak i w tej, i w ciazy z Fiolem, ale jeszcze nigdy mnie tak dlugo nie trzymalo :-( max 3h.
dopiero po 3. nospie troche lepiej.. chyba za duzo pofiglowalism wczoraj :-p dobrze, ze walentynki tylko raz w roku :-p :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry