reklama

mamusie grudniowe:)

Dita z tamtej pracy w JAK-u zrezygnowałam... non stop na nogach i jeszcze nadgodziny bo akord. Wiec popracowałam miesiąc i podziekowałam.
teraz szukam dalej innej pracy,najlepiej w odzieżowym i własnie byłam w dwóch sklepach zaniesc cv:happy:

reklama
Kinga - a ty już nie miałaś przypadkiem pracy w odzieżowym?

Ja dziś angielski jeszcze, mam godzinę przerwy, ide po pracy do Plazy (tej od Walentynek 16 lutego,hehehe - to obok mnie;-)) bo musze sobie coś kupić od męża na prezent:eek: Takie dostałam polecenie - kup sobie coś, ja ci oddam kase:eek: I tak jest zawsze:eek:
chłopy....:eek:

A ja musze przeprosić mojego M. Normalnie wpadł z pracy z różyczką i bombonierką(to do niego niepodobne). Aż jestem w szoku, ale w pozytywnym tego znaczeniu. Tak wiec jednak zrobie ta kolacyjkę, deserek i nawet się z nim winkiem podziele:-p;-)

Do Niki przyszedł kolega z podwórka z walentynką. Normalnie szok aż jestem pełna podziwu za taka odwagę. Bo wiadomo jak to chłopcy w tym wieku. A Niki zaćwierkana że ho ho.:laugh2:

Czarna - moja corka nieszczesliwa bo nie dostala dzis walentynki,musze ja jakos pocieszyc no ale nie wiem jak.Nie poczestuje jej przeciez winem:-)
A Julki goraczka to nie na zeby - ma zapalenie gardla:-(no i przy okazji wyszlo ze nie ma 5 zebow tylko 7 :szok:

Widze, ze sie wszystkie walentynkuja ;-). Cisza tu jak makiem zasial....
Jukka bidula ta twoja corcia. Zapalenie gardla bardzo nieprzyjemne.
A starsza moze udobruchasz jakas czekoladka?
Dita i co sobie sprawilas? Pochwal sie!
Ja mam meza za wczoraj z glowy.

Hello.
Żyję, ale mam urwanie głowy w domu.
D chory, L zdrowy, ja szkoda słów - zwyczajnie w ciąży.

Kicia życze Ci wszystkiego najcudniejszego na świecie i spełnienia wszystkich marzeń:happy:.

Kate buziam:-)

Chorowitkom zdrowia a innym uściski wielkie:-)

tez sie witam walentynkowo

wszystkiego dobrego,

chociaz ja nie obchodze:-p:rofl2:, kochamy sie caly rok:-D:-D

lucky to juz 29tc:szok::szok::szok:, juz za chwileczke, juz za momencik bedzie trojeczka:-)

ja dzis bylam u kosmetyczki i fryzjera, lubie taki relaks:-D

pa pa ide poczytac i spac

reklama
a tak wogole to mialam meczacy dzien
ale happy jestem bo dostalam w koncu obiecany aparat od Marcina
jezu ale sie ciesze
mam pieknego, lsniacego Canona Sx100 :tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry