Dita
Pierwsza Żmija BB-Nacji
hejo
czarna - no a od taty??? Było wysłać i nie podpisać;-) Byłaby happy;-)
lucky - spokojnie, koffana, ja mimo,że ,,robię" wrażenie niemiłe
- jestem całym secem za tobą i małą MI - jeszcze ciut ciut i będziecie wszyscy razem.
3 małych dzieci....
uojezu

nonek - kurde, to nie takie proste, musiałam sprawić prezenty sobie i młodym od tatunia, hehe (święto jak święto - ja tam lubię choćby za to,że jest okazja aby po świętować, sprawić przyjemność komuś drugiemu, kochanemu - czemu nie???? Nie będę bojkotować tego dnia tylko ze względu na to,ze to takie ,,amerykańskie' - ;-);-);-))
no więc:
ja - kolczyki srebrne (fajne w sumie
)
Ala - kolczyki też, małe wkręty takie dl przedszkolaka - kwiatuszki - Ala wniebowzięta
Natka - szczotka do włosów dla dzieci (,,ciś ciś" - ,,czesu - czesu",hehe) i misiek - piesek szczekającey jak się go naciśnie -mała ma hopla na punkcie psów ostatnio - jak widzi psa to szczeka całym ciałem wydając z siebie ,,au, au"

)
no i sam guru - monsz - żel pod prysznic + piwo porter najdroższe jakie było
- spoko
...ech dobrze że jest Plaza, która walentynki obchodzi pojutrze
i że mam godzinę przerwy między pracą a szkołą (a to obok razem z plazą;-))
aha - kinga- o w takim razie życzę w końcu znalezionej fajnej pracy ( kurde, skąd ja to znam....
)
kate- no co z tobą?????
czarna - no a od taty??? Było wysłać i nie podpisać;-) Byłaby happy;-)
lucky - spokojnie, koffana, ja mimo,że ,,robię" wrażenie niemiłe
- jestem całym secem za tobą i małą MI - jeszcze ciut ciut i będziecie wszyscy razem.
3 małych dzieci....
uojezu

nonek - kurde, to nie takie proste, musiałam sprawić prezenty sobie i młodym od tatunia, hehe (święto jak święto - ja tam lubię choćby za to,że jest okazja aby po świętować, sprawić przyjemność komuś drugiemu, kochanemu - czemu nie???? Nie będę bojkotować tego dnia tylko ze względu na to,ze to takie ,,amerykańskie' - ;-);-);-))
no więc:
ja - kolczyki srebrne (fajne w sumie
)Ala - kolczyki też, małe wkręty takie dl przedszkolaka - kwiatuszki - Ala wniebowzięta

Natka - szczotka do włosów dla dzieci (,,ciś ciś" - ,,czesu - czesu",hehe) i misiek - piesek szczekającey jak się go naciśnie -mała ma hopla na punkcie psów ostatnio - jak widzi psa to szczeka całym ciałem wydając z siebie ,,au, au"

)no i sam guru - monsz - żel pod prysznic + piwo porter najdroższe jakie było

- spoko
...ech dobrze że jest Plaza, która walentynki obchodzi pojutrze
i że mam godzinę przerwy między pracą a szkołą (a to obok razem z plazą;-))aha - kinga- o w takim razie życzę w końcu znalezionej fajnej pracy ( kurde, skąd ja to znam....
)kate- no co z tobą?????

ah i jeszcze szafki do łazienki o ile będą bo u nas w Iławie to różnie bywa