reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
a wg instrukcji jedziesz? :-)

kurde, laski, mam pierwszy wolny i samotny (maz ma wyjsciowke ;-) ) wieczor od jakiegos czasu i chce pogadac, a tu wicher po katach dmie!!! grrr :-D

ide sie kapac chyba, bo nawet w tv nic nie ma, a jakos nie mam natchnienia na dume i uprzedzenie, co mam w pictureboxie...

(generalnie polecam jednak n-ke ;-) jakby ktos sie zastanawial, to zaje.bista sprawa. troche kosztuje i nie ma polsatu, ale juz ja uwielbiam :-D kocham vod!)

Nieistotna powodzenia, też to lubie:eek:

ja mam cyfrowy polsat i generalnie od jakiegoś czasu tylko fox life mógł by istniec

spadam spac do jutra kobitki

Nie ma to jak piwko w piatkowy wieczor...
Ogolnie mam jakas taka zmeczeniowe, juz sie stresuje poniedzialkiem. Znow sie zaczynaja zajecia. Niestety.
Ja ma cyfre i tez jestem zadowolona.
A Maniana dzis wyrwala Julce talerz z pierogami i sama zaczela jesc. Przy stole, jak stara. Normalnie padlam trupem ze smiechu jak ja zobaczylam.

joooo, a mi odbilo na maksa :-D
wlasnie wstawilam pierogi ruskie :-D:-D:-D nie ma to jak milion kalorii o 23 :sorry::-D

a mialam sie kapac :rofl2: moze je wezme do wanny??? oo, to jest mysl ;-) dwie cudne przyjemnosci naraz :-D

Ja nie musze byc w ciazy zeby o 23 wciagac jakies pysznosci w stylu pierogow ruskich czy innych. To u mnie normalne;-). Ale i tak nie moge za nic przytyc:eek:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry