Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kurde, laski, mam pierwszy wolny i samotny (maz ma wyjsciowke ;-) ) wieczor od jakiegos czasu i chce pogadac, a tu wicher po katach dmie!!! grrr
ide sie kapac chyba, bo nawet w tv nic nie ma, a jakos nie mam natchnienia na dume i uprzedzenie, co mam w pictureboxie...
(generalnie polecam jednak n-ke ;-) jakby ktos sie zastanawial, to zaje.bista sprawa. troche kosztuje i nie ma polsatu, ale juz ja uwielbiam kocham vod!)
Nie ma to jak piwko w piatkowy wieczor...
Ogolnie mam jakas taka zmeczeniowe, juz sie stresuje poniedzialkiem. Znow sie zaczynaja zajecia. Niestety.
Ja ma cyfre i tez jestem zadowolona.
A Maniana dzis wyrwala Julce talerz z pierogami i sama zaczela jesc. Przy stole, jak stara. Normalnie padlam trupem ze smiechu jak ja zobaczylam.
Ja nie musze byc w ciazy zeby o 23 wciagac jakies pysznosci w stylu pierogow ruskich czy innych. To u mnie normalne;-). Ale i tak nie moge za nic przytyc.