reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hehe - to norma;-) Ja też zawsze się cieszę jak głupia z zakupów dla małych, natomiast jak sama sobie coś kupię, to raczej dłuuuugo myślę ile to ja niepotrzebnie kasy wywaliłam;-):-D

Nieistotna, kurteczka czad!!! :tak::tak::tak::-)

A u mnie całkiem fajny weekend - byli znajomi z Wawy z półrocznym Wojtusiem wielkości Piotrusia :-D I jeszcze inni z 2 mies Tymkiem, i brat z Lilu, normalnie żłobek na kółkach. Umawiamy się na majówkę - 12 osób plus 6 dzieci i jedno małe u mnie w brzuchu. Będzie beka. A to nasze pierwsze, za parę lat to będzie dopiero przedszkole :-D

A dziś dopadło mnie znowu jakieś przeziębienie, olałam pracę i siedzę w domu. Jeszcze się nam włamali do piwnicy w nocy i ukradli rower. Właśnie czekam smarkając na policję. Jeszcze pechowo jakoś, bo od pojutrza mamy ubezpieczenie na mieszkanie, mogliby złodzieje te parę dni poczekać to byśmy dostali kasę. No cóż, pech. :-(

reklama
nieistotna czadowa kurta!!!
chyba wybiore sie na jakies zakupsy

ostatnio ogladalam ciuchy dziewczynskie dla takich 2-4 letnich dziewczynek w HM
po prostu bomba!!! juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla szalec z zakupami dla Elutka

ja wczoraj dostalam @ :baffled: 2 w ciagu 2 lat hhahahaha
brzuch mnie boli jak cholera
czy po tych tabsach dla mam karmiacych sa @???
i powiem wam ze troche im nie wierze :happy2:

ja wczoraj bylam w sprawie chrztu, potrzebuje taki papier od proboszcza ze zgadza sie na chrzest poza parafia
mlody bardzo zajarany msza i spiewaniem
biegal az przygrzmocil czolem w marmurowa posadzke heh
ma guza jak ta lala

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry