reklama

mamusie grudniowe:)

Kasia no pech na calego
swienie juz nowe bloki obrabiaja
ech
zdrowiej babo :)

ogolnie nastroj mam dupny, smutna jestem, nie mam sie z kim napic i nie wiem co pisac

reklama
kasia - kurde, sukinsyństwo:baffled::baffled::baffled: Zdrowia życzę:tak::tak:

sugar
- po tabsach dla karmiących można miec @ co 3 tygodnie, można nie mieć przez 2 miechy itp itp. Generalnie pełne rozregulowanie - a ja im też nie wierzyłam;-)

nieistotna - deprecha czyli;-) Spoko loko, wiosna w zanadrzu, będzie dobrze:tak::tak:Stawiam ci wirtualne piwo:tak:

Czy w ciąży miałyście jakieś otępienie??? Trzy dni zajęło mi skumanie maila od szefa, i i tak musiałam przeczytać kumpeli bo bym sama nie ogarnęła. Mam nadzieję że to przechodzi :szok:

Kasia co za świnstwo!!:wściekła/y:
trzeba było kartke wywieściś żeby Was obrobili za kilka dni;-)
co do otępienia to ja tak miałam np. zapominałam gdzie coś dałam(mimo, że mam super pamię) nie umiałam policzy ile reszty w skelpie dostane itd. ale przeszło:-p

Nieistotna fajowa kurtałka, ja z zakupów dla Młodego ciesze się bardziej niż ze swoich!! Ostatnio jak byliśmy w Poznaniu Młody [rzez droge wylał całą herbate na siebie (długa historia a zmierzając do setna to był cały mokry, ja nie miałam ciuchów na zmiane no i nie było jak i gdzie wysuszyc) pojechałam do h&m i kupiłam mu zamiast rajtuz (bo reszta jakoś wyschła) prawie 10 ubrań a cieszyłam się jak mały dzieciak! i do dzisiaj jak patrze na ten dresik i rajtuzki i reszte to mi się micha jarzy

aha no i piona za nastój - mam to samo:baffled:

Witam się i ja:-)

Kasiu zdrówka zyczę mocno:tak: otępienie mija, spoko;-)
ale złodzieje świnie:wściekła/y:

Sugar fajnie, że Wam się udało z tym chrztem:tak:

Też mam nastrój do du py:baffled:

pogoda do d upy to i nastoje takie

moja Helena dostala wscieklizny, od dwoch dni placze:baffled:

mysle ze zeby, bo co innego, polozylam ja jakas godz temu i darla sie non stop, dalam panadolu i za jakis czas zapadla cisza, zakradne sie i kukne co sie dzieje

ja tez uwielbiam zakupy dla dzieci, ale najsmieszniejsze jest jak na placu zabaw polowa dzieci w tych samych ciuchach popyla:-D

Halo
Nie bylo mnie troszke . Wczoraj wsadzilam tesciow w smolot do US. Fanie ze wpali a weekend po drodze do corki. Milutko bylo z tesciowa.
Marik zasmarkana ale juz jej przechodzi. Maras tez dzis do pracy nie poszedl bo chory ale za to pojechal zaslony kupic bo oczywiscie na dupie nie moze wysiedziec.
A ja wczoraj z kumpela w kinie bylam. Na polskim filmie hehe "Rozmowy noca". Jak dla mnie przereklamowany. Przed kinem na browca wpadlysmy wiec przez wiekszosc seansu myslalam o siusianiu:)

Tez mnie jakas deprecha dopadla.

Chyba wyskocze na tydzien do PL moze to mi dobrze zrobi?

Witam kobitki
nic mi się nie chce, ta pogoda do d...... pada śnieg i jest plucha:wściekła/y:, a nie mogło by być troszkę mrozu, a poza tym jestem w pracy sama nie mogę wyjść a jestem głodna że szok, są tylko pierniczki czekoladowe ale ja nie jem słodkiego:baffled:

reklama
hello, meldunek:-):-):tak:

U nas tez mżawka i plucha a ja w skowronkach:cool2:
Wczoraj cały dizęń na nartach a dziś pojechałyśmy po południu same z Alą. (na stoku sztuczny śnieg, jakaś tam mżawka nic mu nie robi na razie;-)). I nauczyłam ją wreszcie z porządnej góry jeździć!!!!:tak::tak::tak::tak:
kate - hehe, wiesz, o której górce mowa;-)
Najpierw wjeżdżałyśmy razem na jednym talerzyku i zjeżdżałyśmy razem, ja ją trzymałam między moimi nartami (jezuuu..... cała mokra byłam po takim zjeździe, strasznie cieżko tak...). Potem z góry ja tyłem jechałam, żeby ją złapać w razie rozpędu niekontrolowanego a Ala mnie ,,goniła" - i tak raz za razem aż w końcu mała załapała o co kaman, nauczyła się zwalniać, skręcać i na koniec wjeżdżałyśmy już osobno talerzykami a zjeżdżałyśmy ,,kto pierwszy",hehehe

Nie, no po prostu jestem dumna z mojej córki:tak::tak: Nawet nagrałam filmik telefonem z jej pierwszym samodzielnym zjazdem z poważnej górki ale mi cham komp nie czyta tych filmików:baffled:

Podsumowując - jestem mega zmęczona, szczęsliwa i zła,że jutro do pracy...:baffled:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry