reklama

mamusie grudniowe:)

Ala zjechała z tej zajebiście wielgachnej gory???:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
GRATULACJE!!!!!!!!! Ło matko:tak::tak::tak::tak::tak:
cieszę się, jakbym sama zjechała co najmniej:-):-D:-)

ja to raczej długo nie zjadę z takiej góry:no:
za bardzo się boję, hehehe:happy2:

Maja - hej po przerwie:tak:
wpadaj do Pl:tak: czekamy na Was /mamy wolny weekend 28-30 marzec/

reklama
hej
u nas pierwszy dzien remontu mamy za sobą, cały dzien spedziłam z synem u rodziców bo u nas w domu syf. padam na cycki jestem zmeczona wybaczcie ale nie wiem co mam wiecej wam pisac i nie mam sily czytac, po remoncie nadrobie;)
pozdrawiam was serdecznie wszystkie! i dzieciaczki całuję
a teraz kąpiel i wyro!:tak:

o, udało mi się zgrac filmik z naszego późnego popołudnia:
Ala na nartach
Nie zwracajcie uwagi na moje krzyki w tle, hehe, gówniara się rozpędzała jak stary narciarz:-D:-D:-D aha - i słychać w pewnym momencie jak krzycze ,,Nat.... Ala hamuj!!'' - częsta ,,literówka" u nas, hehehehe

Łojezu;-)
to ty jechałaś i jeszcze kręciłaś..... łomatko:-D
rany... ja z podobnej góry, to się tak rozpędziłam, że na dole zrobiłam hamowanie całym ciałem:tak: hehehe
nie potrafię panować nad nartami, jeszcze:dry:
normalnie cała sztywnieję:baffled:
ale spoko... mam zapał:blink:

spokojnie, spokojnie, kate - kwestia ćwiczeń, przyjedziemy do was na pierwszy śnieg w przyszłym sezonie - Alę nauczyłam - ciebie też naucze;-)Zresztą całkiem ok już ci szło:tak::tak:
a na razie mamy zaplanowany termin na Hajduszoboszlo ok 22 maja - drugi majowy przedłużony weekend. Pasi?:tak::tak::tak:

witam :-)
my wlansnie wrocilismy z karpacza!
uczylym sie jezdzic na nartach, nawet jakos mi szlo!
dziekuje za zyczenia!
ide czytac dalej!
buziak

reklama
Kate - to ok, bedę was zgłaszać w razie co :tak:
Kicia - gratulacje - hehe, widze,że nie jedna narciarka dziś pierwsze koty za płoty;-):-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry