reklama

mamusie grudniowe:)

Jestem, jeszcze żyję, ale kaszel + mdłości skutkują nie za ciekawie :-(
No well, na razie leżakuję w wyrku, błogosławiona moja mama, ozłocić normalnie, zajmuje się piotrusiem rano, potem D. po południu.

Dita, gratki dla Ali! Jezu, co za góra wielka :szok: Ja bym dostała zawału ze strachu zanim zaczęłabym jechać ;-)

Marysia, spróbuję ci wysłać dziś lub jutro pocztą garnituro za pomocą małżonka, bo coś tam ma do wysłania przy okazji. :tak:

reklama
ahojjj!

kurka, mialam nadzieje, ze wiecej bedzie do poczytania..! co tak proznujecie??
my dzis mamy chrzciny. jestem zla, bo Filipek wyglada ostatecznie srednio, ale trudno. zjezdzilam cale trojmiasto w poszukiwaniu bucikow, ktore bylyby jednoczesnie brazowe/ciemnobezowe i choc odrobine eleganckie :baffled: i zadnych nie znalazlam! zalamka.. a dla dziewczynek jakies 100 tysiecy przeroznych bucikow, sandalkow, lakierkow, srerkow. totalny seksizm w tych sklepach!!!!!!!!!! :-p
do tego jego blezerek, co mu mama kupila, jest za duzy z deka i w ogole - mam juz dosc. trudno, na wariackich papierach, to na wariackich. i juz.

ale zapowiada sie fajnie :-) tylko juz mnie zdazyl mezul wkur.wic, bo mial byc po nas juz o 11, a on mi dzwoni, ze kuzwa bedzie o 11.30, bo mu jeszcze auto myja!! a mialam jeszcze do auchana podjechac po cos, a na 12.15 mam kuzwa fryzjera!!! co za baran. GRRRRRRRRRRRRRR.

dobra, koncze, bo jeszcze bede spozniona.

buziam goraco i trzymajcie kciuki, bym w tym szale nie oszalala i ja. :-)

jej Patrycja zapomniało mi się, że to już dzisiaj!!!
a więc wszystkiego najlepszego dla nowego Aniołka
no i powodzenia!!

my dzisiaj spadamy gdzieś na 3 dni odsapnąc trochu
buziasy i miłego dnia

hejo;-)

Kicia - rady dla początkujących narciarzy? Ty już masz najgorsze za sobą, załapałaś o co chodzi, teraz już tylko praktyka praktyka praktyka;-):-D:-D

aenye - no to całusy dla Filipka. Czekamy na relacje:tak::tak::tak:

kasia - spox, tych nudności to jeszcze tylko z miesiąc....;-):cool2:

A tu wkleję dla rozrywki: szpieg z okna wypatrzył Piotrula z babcią w trakcie buju-buju:
foto20009xp9.jpg

:-):-):-)

Aenye - miłego chrztu :happy2: Nie przejmuj się tak, Filipek na pewno będzie piękny śliczny :tak:

Dita, najgorzej że ja ich nie mam praktycznie jak jem. Ale jako żem chora to nie chce mi się zwlekać i robić sobie żarcia :baffled: Więc w dzień cierpię, potem D. mi chodzi i robi jedzenie to odżywam ;-)

laski nie czaje co sie dzieje
moj komputer pokazuje wlasnie ze jest godzina 8.33
weszlam na o2.pl i tam tez pokazuje 8.33
wpisalam w google zagar i wielki zegar pokazuje jak byk 19 luty godz 8.33
popadam w paranoje czy jaki hooj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry