reklama

mamusie grudniowe:)

wow:tak:
Kasia- a to tylko twój brat w Chorzowie czy jakoś tak rodzinnie pochodzicie z tamtych stron?

czarna - bidulka - oczka maja to do siebie,że takie ropienia mają tendencje do nawracania... trzeba porządnie doleczyć

reklama
Nie, my rodzinnie z jednej strony z Pomorza, z drugiej z Ukrainy, w sumie w Gdańsku od dziadków moich, czyli 4 pokolenie ;-) A brat poszedł w Polskę szukać pracy :tak:
On jest po baletówce i mieli w ostatniej klasie generalnie castingi, na które jeździli watahami. Najpierw tańczył w "Śląsku" z jakimś kolegą, ale mało płacili, więc uciekł do Chorzowa. Chyba tam zostanie bo babę znalazł :-D

...ciągle mi sie coś przypomni, pasożyt mózg wyjadł....:dry:

a propos diet - małżonek postanowił wziąć się za siebie i jest na diecie "nie jem słodyczy i nie jem po 19:00" więc w sumie nie drastycznie - schudł 5,5 kg w 2 tygodnie. Szok. Bo słodkiego to on ogólnie nie je, jakieś ciasto może jak są imieniny, a tak nic. Więc to nie jedzenie po 19:00 tak robi. Aż niemożliwe.
:cool2:

agaton gratuluje! no super :)
i darkowi tez gartuluje :)
w sumie to nie chodzi to to by jest po 19 czy tam 20 ale o to ze nie wolno nic jesc na okolo 2godziny przed snem, ja niestety wiecznie jem na noc
i chyba nawet przytylam, patrzac po ubraniach bo nie mam wagi

Dita najlepsze to ze nawet dłużej kropiłam jej oczka i wsio gicior było. A wczoraj wstała i znów zaschnięte, a w dzień pojawia jej sie w kącikach ropka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dziś szłam do poradni z Niki tak pikna pogoda. Oczywiście wzielam Laure bo co miałam z nią zrobić i mała tak zaczeła kaszleć na powietrzu że się normalnie dusiła:szok: Niestety z powrotem taxi wracaliśmy. No szlak mnie trafi a wszytko było juz zajefajnie.

...oj ....oj..oj...chorowitki wracajcie do zdrowia szkrabiki kochane:sorry2:

sugar a wiszą te ciążowe czy te z przed ciąży;-)???
a ja nie jem po 18 max po19 i schudłam narazie 2 kg nie jem słodyczy - katorga trwa 3 tydzień, a w pracy mam dwa ciasteczkowe potwory, i jak jedzą to mi się szkoda robi:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry