reklama

mamusie grudniowe:)

a ja strasznie sie czuje... non stop od jakiegos czasu boli mnie podbrzusze:-( nie wiem czy to może moja nadżerka czy co.... na pewnie nie @.
ide do łóżka.
sorki jutro poczytam co pisałyscie i popisze z wami
pa

reklama
Jam druga
czeka m aż wstanie moja dziewuszka i do lekarza idu na kontrole z nią i z sobą żeby mi coś przepisała bo normalnie od wczoraj mnie łamie i strasznie zakatarzona jestem:wściekła/y::-(
A pozatym już jestem słomiana bo M wyjechał oby do soboty:-(

Ja generalnie mam od paru dni wqrwo-doła. Bez kija nie podchodź.
Dziś Ala była na tym castingu do Arki Noego.
Całkiem nieźle jej poszło,hehe:cool2::cool2::cool2:. Wczoraj siedziałyśmy chyba do północy śpiewając ,,nie boję się", mnie gardło boli,Ala niewyspana, ale dobrze,że przeszło, poszło i mamy to za sobą;-)

hej, ja juz z synem na miescie byłam... pogoda śliczna słonko i ciepło:))
ostatnio źle sie czułam myślałam że może tym razem zaciążyłam ale kupiłam dzis test i własnie zrobiłam. Jak narazie Filip jeszcze nie bedzie miał rodzeństwa:no:
ide teraz gotować zupe pomidorową i posprzątać.
pozdrawiam! ;-)

I ja witam z rana.
Aenye , Dita dzieki. Zaczne czegos szukac. Ta Turcja kuszaca , kumpela byla i tez mowi ze git. Chociaz Egipt i Tunezja tez ok.
Dita jakby cos u Ciebie bylo w dobrej cenie to daj cynk.,please. Najwyzej najpierw odwiedzimy dziadkow w PL:)

Pyza sie poprzestawiala. Wole kupe chwile po tym jak ja zrobi w pieluche.

Maja wszedzie bedzie fajnie :-)
ja bylam w turcji, tunezji i egipcie i wszedzie mi sie podobalo
do egiptu mam sentyment bo tam powstal Plumek ;-)
w turcji bedzie najczysciej i najlepsze jedzenie a w egipcie gwarantowana piekna pogoda!

reklama
Jezu ratujcie, mam nie dziecko tylko diabla:szok:. Ona jest wszedzie z predkoscia swiatla wzlazi gdzie sie da. Dzis odkryla, ze mozna przysunac sobie krzeslo i siegac do kontaktu. Zabawa swiatlem od samego rana. A jak jej cos zabiore ( np. komorke, ktora uwielbia psuc) to robi rzut na glebe i odstawia taniec padaczkowy. Wrrrrrrrr...... nie chce jesc, nie chce spac. A bylo kiedys tak dobrze....

Kinga ja mialam 3 testy negatywne, wizyte u lekarza z robieniem usg ( niby ciazy brak) a Maniana i tak jest na swiecie.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry