reklama

mamusie grudniowe:)

hehe, Czarna, jak ja zobaczylam wyniki bety, to kurwilam jak szewc i dostalam smiechoplaczu. taki szok. ale kilka godzin, a raczej dni ;-) i sie juz tylko smialam. chociaz wierzyc to mi sie jeszcze teraz nie chce ;-)

jesu, czy ktoras z nas jest teraz w _zaplanowanej_ ciazy? ;-)

kurde, a u mnie w sumie bez zmian. rano swietnie, ale jak pochodze choc z godzine (a wez nie pochodz..) to znowu mi scierwo puchnie i rozchodzi w szwach, i boli...
ktos ma jakis pomysl?? tantumuje sie 2-3 razy dziennie..

mlodego przed chwila odeslalam mamie, zajmie sie nim do jutra wieczor, moze uda mi sie wiecej polezec... (kiedy mnie sumienie gryzie, ze tu pranie, tu nie zmyte, itp.. i ze moj malz ciagle cos robi i mnie wk.. ;-) nagle go ruszylo, ja nie wiem, nie mial kiedy.. teraz mam tylko wyrzuty sumienia przez to, ze mu nie pomagam :baffled:)

a w ogole to sie masakrycznie teraz wk.urwilam na polskie seriale :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: leze i pierwszy raz od lat ogladam na dobre i na zle, bo slyszalam, ze Mareczek wrocil, a tu choooooooooooj - i go ku.rwa zabili. no co za scierwo, tak sie wkrecilam w te akcje, jak nigdy, a tu prosze - zabili. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-p

reklama
Laski tylko ze on sie tak budzi codziennie po 3 razy. caly zegar biologiczny szlag mi trafia
nie moge sie ogarnąc
o od 4 dni to chyba brzuszek go boli

Kate dobre i tyle
ale marzy mi sie tez samotny weekend

Kurcze ciezko wyjsc z szoku przy takiej niespodziance
wow
czarna wiem ze Ci ciezko bo to 3 maluch., bo tak ciezko ostatnio pracowalas nad powrotem do figury
ale 9 mc to szmat czasu i dasz rade :)

nieistotku, moj tez sie budzi 2-3 razy. ok 24-1 w nocy, potem 3-4, potem 5-7 na mleko i o 8 jeszcze, kiedy biore go do lozka (czesto przysnie jeszcze wtedy na poltorej godzinki). ma tak juz od jakiegos czasu, ale sie nie spinam, bo wiem, ze mu w koncu minie (bywaly juz cudowne okresy z jedna tylko ranna (pobudka), jak mu zeby wyjda :-D smoczek daje rade, wiec bez specjalnego rozbudzania sie wstaje..

Ponawiam pytanie do DITY. Gdzie mozna pojechac tak w kwietniu tzn gdzie juz cieplutko jest ale jezszce nie upalnie.?????

Marika tez ma nocki ze budzi sie ze trzy razy na szczescie zadko. Ale lobuz ok 8 sie budzi a wczesniej do 9-9.30 spala. Chociaz to i tak miodzio.

maja - do Turcji!! my bylismy pod koniec kwietnia-poczatek maja i bylo tak 25-32st, zalezy od dnia, ale zawsze cieplutko :-) tylko morze dosc zimne jeszcze, wiadomo! ale polecam goraco, ja sie zakochalam :-D

Dita z tym synkiem to był żarcik:cool2: Ciekawe czy jak sobie zażartuje że chce 6 w totka to też przypadkiem wygram:confused::-D

a w ogole to sie masakrycznie teraz wk.urwilam na polskie seriale :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: leze i pierwszy raz od lat ogladam na dobre i na zle, bo slyszalam, ze Mareczek wrocil, a tu choooooooooooj - i go ku.rwa zabili. no co za scierwo, tak sie wkrecilam w te akcje, jak nigdy, a tu prosze - zabili. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jaaaaaaaaaaaaa a miałam oglądać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj pojechałam z moim rodzeństwem oglądać ośrodek wypoczynkowy na wczasy prawie 200km i duuuuupaa. Porażka. Normalnie dlaczego na fotkach wszytsko wygląda tak piknie (nielicząc mnie:zawstydzona/y:)

Normalnie przez te choroby Laury też mi sie marzy taki weekendzik:tak:
Kupiłam sobie fiolik czyli powoli oswajam się:cool2:

Rodzinka już wie Niki to z wrazenia prawie upadła. W sobote były mojej mami urodzinki wiec skorzystałam z okazji i powiedziałam. A co tam co ma być to będzie. Tylko M strona jeszcze nie wiem. ale to kwestia czasu;-)

Ale zapomniałam wam powiedzieć mój M wczoraj wyskoczył z myślą o zmianie mieszkanka:szok::szok::szok: ale tak w przyszłości.Bo mnie przeraża 4pietro:tak: I tak sobie gdybaliśmy tylko ale fajnie by było gdyby coś z tego gdybania wyszło.:cool2:

czarna, to trzymam kciuki!!! :-) za mieszkanko :-) a M sie cieszy mocno, czy na razie 'akceptuje'? :-) bo mi bardzo pomoglo nastawienie D. - lepsze o wiele niz przy Fiolku. od razu sie cieszyl i mowil, ze co za roznica, teraz czy za pol roku, ze ciezko by sie bylo zdecydowac, ze wszystko juz mamy i wiemy itp, itd.. :-) ja bardziej zla bylam, bo czulam, ze szkole oleje totalnie..

Maja - o, przepraszam, gdzieś mi umkło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

Ja polecam Egipt. Mega ciepło, ale znośnie, nie upalnie. Turcja i Tunezja też, ale morze jeszcze zimne. ;-)

reklama
heloł heloł

czarna BABO gratulacje!!!!!
uwielbiam tego wirusa:cool2:

my weekend u rodziców sami - T w pracy
sesja mi się wlecze i mam już dosyc,
Mapet ok - od dzisiaj ten rubo coś tam dajemy no i zobaczymy co to będzie
lece poczytac i spac bo padam:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć