reklama

mamusie grudniowe:)

Agaton, gdzie ty pracujesz??? ja marze o takiej pracy, hehe :-D gdzie szefo jedzie po rzutki, a ja moge czytac do woli ksiazki i jeszcze mi za to placa :cool2:

Dita, no zobaczymy, ty wieczna czarnowidzko ;-) tak czy siak, super, ze kaski wiecej wpadnie. Andrzej sie ucieszyl pewnie? :-) czy dalej bedzie gadal, ze cie utrzymuje? ;-) chyba juz nie :-D

a ja siedze z Fiolkiem, ten lata jak z pieprzem.. ;-) a ja mam zawroty glowy okropne ostatnio, pewnie od przybytku krwi, heh..

reklama
a ja dzisiaj miałam zabiegany dzień, rano do urzędu z pitami szłam i jeszcze do klientów z faktórami po kasiore( to lubimy z mężem najbardziej):cool2:
teraz czekamy na teściów, na kawe maja wpaść i na ciacho które sama zrobiłam.

miłego popołudnia i wieczorku dziewczyny!
ciao;-)

Serwus Laseczki !
Kate dziękuje za hasełko ! Buzi :happy2:

Oj nie narzekam na brak zajęć :( Nie mam czasu po tyłku się czasem podrapać !
Tęsknie mocno i wpadam tu jak tylko mam chwile , zeby poczytać co u Was - teraz jak juz mam hasełko , to nawet od czasu do czasu się odezwę :sorry2:;-)
Hehe o ile jeszcze pomiętacie kto ja :cool2:

ATOL! plizzzzz.. powiedz mozliwie szybciutko, jaki lek polecasz na mocnego hemka!!!??? procto-glyvenol w tym przypadku nie dziala, za slaby..! pliz, help.. proctosone? a moze cos lepszegoo jest? ruscolog np. jakis mialam kiedys, dobry.. ale doczytalam wlasnie, ze to jakies niepolskie jest..

sprobuj sobie to, of kors nie gwarantuje ze bedzie skuteczne, ale to zupelnie co innego niz procto glyvenol
Proktis-M - Proktologia Proktis-M Czopki i ma�� doodbytnicza z kwasem hialuronowym. Wskazania: po zabiegach chirurgicznych, w szczelinach i p�kni�ciach odbytu, w chorobie hemoroidalnej, w stanach zapalnych odbytu i odbytnicy, po radio- i chemioterapi

reklama
witam wieczornie.
:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(a ja nadal czuje się źle... teraz nawet siedze oglądam na wspólnej i rzygać mi się chce do tego oczywiscie boli podbrzusze:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( jutro dzwonie do ginekologa i umawiam sie na prywatną wizytę. Jeżeli to jest to co miałam tuż po urodzniu syna to znowu zawitam w szpitalu na obserwacji:-(:-(:-(:-(:-(:-(.
jestem załamana i nie wiem co sie dzieje.

pozdrawiam serdecznie.
nie zapomnijcie o mnie.. buziaki
p.s. wybaczcie że może nie odpisuje na to co każda z was pisze ale nie mam do tego naprawde głowy. :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry