Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cud miód.

ze sie nie odzywalam ale nie mialam zbytnio czasu 
,a to maly chory ,no i sie pochwale zapisalam sie na kurs prawo jazdy mam juz za soba teorie i zostala mi jazda koszmar,coraz bardziej mam cykora.
dostalam tulipanka, potem super jedzonko w knajpiszczy (polecam - Sioux, maja swoja siec w calej Polszy), a potem supersmieszne Lejdis. jak ja uwielbiam ten film za to, jak te laski przeklinaja, hehe ;-) czuje sie mniejszym odszczepiencem
bo ja mam tak samo 
dostalam raz takiego napadu, ze smialam sie histerycznie jakies 8 minut bez przerwy
nie moglam sie uspokoic ;-) dobrze mi to zrobilo na nerwy

.
Czasami człowiek Bóg wie co sobie wyobraza i szybko potrafi sie pozniej rozczarowac. Albo jak to mój M mówi; że wkorw... am się na niego bo ja mysle ze on pomyśli" oczymś tam" a on tak naprawde o tym nawet niemyśli. Ze ja myśle ze on powinien wiedzieć "np ze trza cos zrobic" ale on tego niezrobi bo nie wie ze trza to zrobic. I pozniej wychodza kłutnie i głupie rozmowy. Ja juz 2 razy proponowałam rozstanie i co z tego mamy w październiku 3 bobo
Ale ogólnie podsumowujac mam Naj....... naj naj najwspanialszego meża, lepiej trafić nie mogłam

Uwielbiam to. Potem sprzątanko i obiadek. Zrobiłam barszczyk ukraiński+kopytka ze skwarkami. Normalnie niebo w gębie. Uwielbiam takie domowe obiadki. Teraz pije kawe i odpoczywam
).. i juz mam humor wisielczy normalnie. dupa dupa dupa. gdyby nie Maks to chyba wypilabym szampana. z najwieksza checia, od mega dlugiego czasu, mam ochote sie zresetowac.
no ale teraz jest spoko luzik w pampersie
oby całkiem jej przeszło.