reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
jesu, niebo za dobrego drinka i fajke

ja zaraz ide spac, bo ledwo na galki patrze.

nieistotna, gratulacje obiadku, wiem, jak to cieszy jak nikt ;-) moje dziecie od dwoch dni nie jadlo nic (doslownie, przez sen go oszukiwalam i przez 48h wypil lacznie 250ml mleka i zjadl moze raptem 3 flipsy), ale poniewaz juz dawno mi rece opadly nawet nie walczylam tym razem. i dzisiaj, tuz przed kapiela, zobaczyl kaszke manna (opakowanie) i jak sie rozdarl, normalnie hoho! chcial opakowanie zjesc nawet ;-) normalnie w szoku do tej pory jestem.

ciuszki przebolalam, ale zabila mnie moja sis - ONA zrobila mi afere, bo pare tych ciuszkow kupila w anglii (zaznaczam, dla Filipka na prezent :rofl2:) i chciala je nagle miec dla wlasnego dziecka (przypomne, ona dopiero mature zdaje :sorry2:). normalnie o malo jej nie zabilam dzisiaj. ONA ma problem nagle, chociaz to ja nie mam w co ubrac dziecka, ktore urodzi sie za pare tygodni :wściekła/y:
czasem jej gowniarstwo mnie przeraza doslownie.

dobra, ide spac, bo padam na cycki po dzisiejszych atrakcjach porannych.

byłam na pifffku z kumpelą i jest supcio!!:-) z mężusiem juz ok oczywiscie;-)
teraz ide pod pryszzz i do łózka bo mam dość

dobranoc!!

No nie wierze pierwsza!!!!:-D:-D:-D

Atol współczuje i zdrówka życze. A małe zaczną jeść trza czasu;-)

Sugar hehe czyli poznałaś co to znaczy mieć dziecko w nocy nie aniołki:laugh2:(żarcik)

My wczoraj byliśmy na ur sis i tak sie objadłam ze szok. Teraz własnie zjadłam obiadek i szykuje sie ze smerfetka na spacerek. Niki mnie zlała (dla koleżanek) a mąż dla kompa:baffled: Nie ma to jak rodzinne spacerki:-p

A my zaraz na obiadek do fridaysa ruszamy czekamy tylko az pyza wstanie. A ja jestem taka glodna ze zmiksowana zupe wciagna. Nie wiem jak dam rade zjesc normalny (ktory trzeba gryzc) obiad. Wzielam na wszelki wypadek troche przeciwbolowych.

Poza tym wsio w porzadku.
Buziaki

Hej. U nas wszystko ok! sliczna pogoda i ciepło:-) bylismy na spacerze nad jeziorem było miło:tak:
jutro ide do fryzjera w końcu hehe

pozdrawiam!!;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry